Hasan Can Kaya ABD'ye Geliyor! Kahkaha Fırtınasına Hazır Mısınız? 

Türkiye'nin en sevilen komedyenlerinden Hasan Can Kaya, ABD'yi fethetmeye hazırlanıyor! Stand-up dünyasının yıldızı, 2024 yılının Kasım ayında iki büyük performansla New Jersey ve New York'ta sahne alacak.

Hasan Can Kaya ABD'ye Geliyor! Kahkaha Fırtınasına Hazır Mısınız? 
13 Eylül 2024 - 01:48 - Güncelleme: 13 Eylül 2024 - 06:10

Türkiye'nin en sevilen komedyenlerinden Hasan Can Kaya, ABD'yi fethetmeye hazırlanıyor! Stand-up dünyasının yıldızı, 2024 yılının Kasım ayında iki büyük performansla New Jersey ve New York'ta sahne alacak. Kahkaha dolu bu unutulmaz geceleri kaçırmamak için şimdiden biletlerinizi kapın!

Performanslar 2 Kasım 2024 Cumartesi, Breslin Performing Arts Center, New Jersey ve 3 Kasım 2024 Pazar, The Town Hall, New York tiyatro salonlarında sahnelenecek.

Hasan Can Kaya, günlük hayattaki absürtlükleri ve insan doğasının komik yanlarına ve izleyicilerin kendi hikayelerine ayna tutarak her defasında kahkahalara boğuyor. Türkiye'de milyonların kalbini kazanmış olan bu yetenekli komedyen, şimdi Amerika’daki hayranlarını da aynı şekilde güldürmeye geliyor.

Stand-up sevenler dikkat! Bu şovlarda herkes yerini almalı, çünkü kaçıranlar pişman olabilir! Bu muhteşem performanslar  Artevi Production, in212 Productions, Taasny iş birliğiyle düzenleniyor.

Hasan Can Kaya'nın ABD turnesi için biletler satışta ve hızla tükeniyor. Kahkaha dolu bir geceye hazır mısınız? O halde hemen harekete geçin ve biletinizi alın!

Daha fazla bilgi ve biletler için:
https://www.arteviproduction.com/box-office/

Basın İletişim ve sponsorluk bilgileri için: 
Email: [email protected]
Telefon: 732.998.2188 (Artevi Production)


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com