Herkes Bu Sahne Şovunu Konuşuyor: Madonna Mason Mu?

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü şarkıcı Madonna’nın Yahudiliğin ezoterik ekolü olan Kabala'nın tanınmış bir ustası ve 33. derece bir Mason olduğu iddia edildi. İşte iddiaların yeniden gündeme gelmesine sebep olan sahne şovu...

Herkes Bu Sahne Şovunu Konuşuyor: Madonna Mason Mu?
21 Haziran 2024 - 22:03

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü şarkıcı Madonna’nın Yahudiliğin ezoterik ekolü olan Kabala'nın tanınmış bir ustası ve 33. derece bir Mason olduğu öne sürülüyor. Bu iddialar, okült ve masonik ritüellerin gizemini bir kez daha gündeme taşıdı.

Son dönemde ortaya atılan iddialar, büyük yankı uyandırdı. Ünlü pop yıldızı Madonna’nın, Kabala ve Masonluk gibi gizemli öğretilerle ilgilenmesi, bu ritüellerde üst mertebelere ulaşarak, belirli kişilerle özel ayinler gerçekleştirebildiği belirtiliyor. 

En dikkat çekici iddia ise, Müslümanların kutsal ezanının tersten okunarak, içine Yahudi ve haham dualarının eklenmesiyle oluşturulan bir ritüelin, Mesih yani Hz. İsa’yı yeniden diriltmeyi amaçladığı yönünde. 

Sosyal medya kullanıcısı Odkan Yılmaz’ın iddiasına göre ezanın tersten okunması, popüler televizyon dizisi "Kurtlar Vadisi"nde duyulmuş ve izlenmişti. Ancak son dönemde, bu tür ritüellerin küresel bir komplo teorisinin parçası olduğu, insanlığı tek bir dünya, tek bir din, tek bir bayrak ve tek bir insanlık altında birleştirme planlarının bir parçası olduğu öne sürülüyor.

Yeni Dünya Düzeni ve Tek Dünya İddiaları

Bu yeni dünya düzeni teorisine göre, insanların kimliklerinin silineceği ve yeni bir dünya düzenine zorlanarak merhaba denileceği iddia ediliyor. İddiaların sahibi olan ve kehanetlere vurgu yapan Odkan Yılmaz, bunları yıllar önce de vurgulamış ancak sosyal medya kullanıcıları tarafından linç edilmişti. 

Dünyada masonik ve ezoterik bir yapının oluştuğu iddiaları, tartışmaların merkezine yerleşmiş durumda. Bu yapının, gelecekte sahte bir Mesih’in doğumunu kutlayacak insanlar yaratma planlarının bir parçası olduğu belirtiliyor.

Gerçek mi Komplo Teorisi mi?

Bu iddialar, gerçek mi yoksa bir komplo teorisi mi? İnsanlık, bu tür teorilerle nasıl yüzleşecek? Zaman gösterecek. Ancak şu bir gerçek ki, dünya genelinde yaşanan olaylar ve gizemli ritüeller, her zaman ilgi çekmeye ve tartışılmaya devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com