Hız Sınırını Aşan Aracı Durdurdu: Aldatıldığını Öğrendi!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Houston Polis Departmanı'nda görevli bir memur, rutin devriyesi sırasında hız sınırını aşan bir aracı durdurdu. Aracın içerisinden memurun eşi ve yabancı bir adam indi. Memur, aldatıldığını böyle öğrendi...

Hız Sınırını Aşan Aracı Durdurdu: Aldatıldığını Öğrendi!
13 Eylül 2024 - 23:58 - Güncelleme: 14 Eylül 2024 - 00:11

Amerika Birleşik Devletleri’nin Houston Polis Departmanı'nda görevli bir memur, rutin devriyesi sırasında hız sınırını aşan bir aracı durdurdu. Ancak aracın içinden inenler arasında, memurun kendi eşi ve tanımadığı bir erkek olduğunu gören polis memuru büyük bir şok yaşadı.

Olay yerindeki diğer memurların aktardığına göre, polis memuru önce donup kaldı ve ardından profesyonelliğini korumaya çalışarak durumu kontrol altına almaya gayret etti. Ancak yaşanan duygusal yoğunluk nedeniyle, olayın yönetilmesi için yedek ekip çağrılması gerekti.

Memura Psikolojik Destek

Houston Polis Şefi Troy Finner, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Memurumuzun yaşadığı bu zor durumu anlıyoruz ve kendisine gerekli psikolojik desteği sağlayacağız," ifadelerini kullandı. Şef Finner, olayın ardından polis memurunun hem profesyonel hem de kişisel olarak desteklendiğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com