Hunter Biden ve James Biden ifade verecek!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden ve kardeşi James Biden, iş ilişkilerinde siyasi itibarlarını kullandıkları iddiasıyla ifade vermeye çağrıldı.

Hunter Biden ve James Biden ifade verecek!
09 Kasım 2023 - 22:04

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden ve kardeşi James Biden, denizaşırı ülkelerdeki iş ilişkilerinde siyasi itibarlarını kullandıkları iddiasıyla ifade vermeye çağrıldı.

Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Başkanı James Comer, yaptığı açıklamada, Biden ailesi üyelerinin, Joe Biden'ın Başkan Yardımcılığı döneminde denizaşırı ülkelerden aldıkları ödemeleri gizlemek amacıyla 20'den fazla paravan şirket kurdukları iddiasını içeren bazı mali kayıtlar elde edildiğini söyledi.

İş Ortakları Da İfade Verecek

Comer, Hunter Biden ve James Biden'ın yanısıra iş ortaklarını da iş ilişkilerinde Joe Biden'ın siyasi nüfuzunu kullandıkları iddialarına yönelik ifade vermek üzere çağırdıklarını kaydetti.

Comer, Biden ailesinin, ortaklarının ve şirketlerinin, bu ticaretten 24 milyon dolardan fazla para aldıklarının öne sürüldüğünü dile getirdi.

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean Pierre, basın toplantısında bunun bir yıldır devam eden bir soruşturma olduğunu ve Başkan Biden'ın görevi kötüye kullandığına dair hiçbir kanıtın bulunamadığını savundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com