II. Dünya Savaşı Sırasında Bıraktığı Liseden 99 Yaşında Mezun Oldu!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde bulunan Woodsfield kasabasında yaşayan 99 yaşındaki Georgia McGarry, II. Dünya Savaşı sırasında yarım kalan lise eğitimini 81 yıl sonra tamamladı.

II. Dünya Savaşı Sırasında Bıraktığı Liseden 99 Yaşında Mezun Oldu!
05 Eylül 2024 - 16:40

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde bulunan Woodsfield kasabasında yaşayan 99 yaşındaki Georgia McGarry, II. Dünya Savaşı sırasında yarım kalan lise eğitimini 81 yıl sonra tamamladı. Geçtiğimiz gün düzenlenen özel bir törende 1944 tarihli diplomasını alan McGarry, bu anlamlı başarıyı büyük bir gurur ve mutlulukla karşıladı.

 

Okulu Bırakmak Zorunda Kalmıştı

McGarry, 1943 yılında son sınıftayken ailesinin ihtiyaçları nedeniyle okulunu bırakmak zorunda kalmıştı. Yıllar boyunca eczacı ve hademe olarak çalışan McGarry, lise diplomasını alma hayalini hep korudu. Bu hayalin farkında olan yakın arkadaşı Marie Adams, McGarry için bu özel anı yaşatmak üzere okul bölgesiyle iletişime geçerek sürpriz bir tören düzenledi.

Diploma Tarihi: 1944

Tören günü, akşam yemeğine gideceğini düşünen McGarry, Switzerland of Ohio Yerel Okul Bölgesi binasına getirildi. Burada, Müdür Phil Ackerman tarafından 1944 tarihli diploması kendisine takdim edildi. 

Müdür Ackerman, McGarry’nin bu başarısının hedeflere ulaşmak için asla geç olmadığını ve yaşam boyu öğrenmenin önemini vurguladığını belirtti. “McGarry’nin bu yaşta diplomasını alması, yaş ve zamanın hedeflere ulaşmanın önünde bir engel olmadığını gösteriyor” dedi.

Birkaç ay içinde 100 yaşına basacak olan McGarry, uzun zamandır beklediği bu başarının tadını çıkaracak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com