İki Usta Oyuncu Kırmızı Halıya El Ele Çıktı: 'Gerçek Değil Rol İcabı Aşk'

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Paramount Studios, Hollywood’un yıldızlarla dolu dizisi Only Murders in the Building'in dördüncü sezon prömiyerine ev sahipliği yaptı.  Etkinlikte iki usta oyuncu Martin Short ve Meryl Streep arasında çıkan aşk dedikoduları tekrar alevlendi.

İki Usta Oyuncu Kırmızı Halıya El Ele Çıktı: 'Gerçek Değil Rol İcabı Aşk'
24 Ağustos 2024 - 08:21

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Paramount Studios, Hollywood’un yıldızlarla dolu dizisi Only Murders in the Building'in dördüncü sezon prömiyerine ev sahipliği yaptı. 

Dizinin prömiyerinde, Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short ve Meryl Streep’in yanı sıra, dizinin ortak yaratıcı ve sorumlu ismi John Hoffman da yer aldı. 

Hollywood’un en çok ödüle aday olmuş ve bunların çoğunu da kazanmış olan, efsane yıldız Meryl Streep'in diziye katılmasının ardından Martin Short ile aşk dedikoduları çıkmıştı. Yıldız isim diziye katıldıktan sonra Martin Short’un canlandırdığı karakterle rol gereği aşk yaşamaya başladı.

Aslında iki eski dost olan usta oyuncular ekranda öyle bir uyum yakaladı ki herkes onların gerçekten aşk yaşadığını düşündü.  Streep’in, 45 yıllık eşi Don Gummer’dan ayrılmasının ardından, ikili arasındaki ilişkiler daha da merak konusu oldu.

Prömiyer öncesi aşk söylentileri konusunda açıklama yapan iki usta oyuncunun açıklamaları, gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Meryl Streep ve Martin Short’un Aşk Dedikoduları

Dizinin prömiyeri sırasında Meryl Streep ve Martin Short’un el ele verdikleri pozlar, yeniden aşk söylentilerini alevlendirdi. İkili, dizide rol gereği aşık oldukları bir çift olarak ekrana gelmiş ve bu, gerçek hayatta da bir aşk ilişkisi olup olmadığına dair soru işaretlerine neden olmuştu. Ancak, Martin Short bu söylentilere olumsuz yanıt verirken, Meryl Streep ile sadece çok iyi arkadaş olduklarını ve aralarındaki ilişkinin tamamen profesyonel olduğunu belirtti.

Dördüncü Sezonda Neler Olacak?

“Only Murders in the Building”in dördüncü sezonunda, Charles Brazzos’un dublörü Zazz Pataki’nin gizemli cinayetinin peşine düşen ana karakterlerimiz Charles, Oliver ve Mabel, oldukça karmaşık bir soruşturmanın içine giriyor.

Yeni sezonun ana teması, Oliver’ın da belirttiği gibi, “Bir yerde kesin bir keskin nişancı yuvası var” şeklinde özetleniyor. Dizinin en yıldızlı sezonlarından biri olacağına dair sinyaller veren bu yeni sezon, izleyicileri heyecan dolu anlara sürükleyecek.

Only Murders in the Building’in dördüncü sezonu, 27 Ağustos’ta yayınlanacak. Bu sezonun, hem gizemli olay örgüleri hem de ünlü kadrosuyla büyük ilgi göreceği kesin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com