İlk Adımı Jennifer Lopez Attı

Ve beklenen oldu. Aylardır haklarında boşanacaklarına dair haber çıkan Bennifer çiftinden Jennifer Lopez, 20 Ağustos'da avukat tutmadan Ben Affleck'e boşanma davası açtı.

İlk Adımı Jennifer Lopez Attı
21 Ağustos 2024 - 08:51 - Güncelleme: 21 Ağustos 2024 - 09:12

Jennifer Lopez'in Ben Affleck'ten boşanma davası açması dört ay sürdü.

55 yaşındaki şarkıcı, Salı günü "Justice League" oyuncusu 52 yaşındaki ile evliliğini bitirmek için evrakları hazırladığında, ayrıldıkları resmi tarihi de belirtti. Lopez'e göre çift, 26 Nisan 2024'te ayrıldı.

Çiftin ayrılık tarihinden 10 gün sonra Lopez, 2024 Met Gala'ya tek başına New York'ta katıldı ve bu durum, ikilinin ilişkisinin sarsıcı olduğu yönündeki söylentileri alevlendirdi. Daha önce ikili en son 30 Mart 2024'te New York'ta birlikte görülmüştü.

"Gigli" yardımcı yıldızlarının bir sonraki birlikte fotoğraflanma zamanı 47 gün sonra, 16 Mayıs 2024'tü. İkisi de çocuklarından birini desteklemek için Los Angeles'ta bir etkinliğe katıldılar, ancak ayrı ayrı geldiler. Her iki yıldız da gezi sırasında evlilik yüzüklerini takmıştı. Ancak o sırada Affleck'in, ev ararken görülen Lopez'den ayrı bir evde kaldığı bildirildi. Boşanma söylentileri sürerken Lopez ve Affleck, evliliklerinin durumu hakkında konuşmaktan kaçındı.

EVLERİNİ SATIŞA ÇIKARDILAR

Yaz resmen başladığında Lopez ve Affleck birbirlerinden ayrı zaman geçirmeye devam ettiler. Lopez  İtalya  ve Fransa'ya seyahat etti  ve ardından 4 Temmuz hafta sonunu Hamptons'da geçirdi, kocası ise Los Angeles'ta evde kaldı. Ayrıca Lopez'in "Bridgerton" temalı 55. doğum günü partisi ve  Las Vegas'taki düğünlerinin ikinci yıldönümünde  ayrı kaldılar, ikisi de Temmuz ayındaydı.

Ünlü çift, 60 milyon dolar değerindeki Beverly Hills'deki evlilik evlerini temmuz ortasında resmen satışa çıkardı. Affleck aynı ayın sonlarında kendisi için 20,5 milyon dolarlık bir Los Angeles malikanesi satın aldı.

AVUKAT TUTMADILAR

Çiftin boşanma davalarının finansmanını avukat tutmak yerine, şirket yöneticilerinin yardımıyla çözmeye çalıştıkları belirtildi.

Lopez'in boşanma davası açmasından bir hafta önce,  11 Ağustos'ta Affleck'le Los Angeles'taki kiralık evinde yeniden bir araya geldi.

Lopez ayrıca 15 Ağustos'ta 52. doğum gününde Affleck'i evinde ziyaret etti, boşanma davasından önceki son buluşmalarından biri oydu. Daha sonra LA konserinde Bruno Mars'ın "Marry You" şarkısıyla dans ederken görüldü.

LAS VEGAS'DA EVLENMİŞLERDİ

Lopez ve Affleck,  ilk olarak  2002'den 2004'e kadar birlikteydiler.

Çift, o dönem çiftin "aşırı medya ilgisi" nedeniyle düğünlerini erteledikten sonra Ocak 2004'te nişanlarını bozdular.

Ayrılığın ardından 2021'de barışmadan önce başka partnerlerle evlendiler ve çocuk sahibi oldular. Üç aylık  bir nişanlılığın ardından Temmuz 2022'de Las Vegas'ta evlendiler  ve daha sonra Georgia'da düğün töreni düzenlediler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com