Indiana'da korkunç olay: 3 yaşındaki çocuk, 2 yaşındaki kardeşini vurdu!

Indiana’da 2 yaşındaki bir çocuk, 3 yaşındaki kardeşi tarafından vurularak öldürüldü. Yaşanan korkunç olayın ardından açıklamada bulunan yetkililer, silahı olan kişilerin "silahlarını güvenli bir yere kaldırmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Indiana'da korkunç olay: 3 yaşındaki çocuk, 2 yaşındaki kardeşini vurdu!
21 Kasım 2023 - 01:07

Indianapolis’e 150 mil uzaklıktaki Gary’de 2 yaşındaki bir çocuk, annesinin çantasında dolu silahı bulan 3 yaşındaki kardeşi tarafından vuruldu. Kardeşi tarafından vurulan çocuk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Trajik olayın ardından açıklamada bulunan Gary Polis Departmanı, silah sahibi vatandaşların, silahlarını silah kutusunda ya da emniyetli bir yerde saklamaları konusunda uyardı. 

BELEDİYE BAŞKANI VE POLİS ŞEFİNDEN ORTAK AÇIKLAMA

Gary Belediye Başkanı Jerome A. Prince ve Gary Polis Şefi Anthony Titus, konu ile ilgili ortak bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "Kalplerimiz ve dualarımız, trajik bir şekilde toplumumuzdan koparılan iki yaşındaki çocuğun sevdikleriyle birlikte. Söyleyeceğimiz hiçbir şeyin bu trajedilerin toplumumuzda yol açtığı acıyı hafifletemeyeceğinin farkındayız. Bu vaka soruşturma altında olmakla birlikte, masum çocukların elinde silah haline gelebilecek ateşli silahların ve cihazların uygun şekilde emniyete alınması konusunda yetişkinler olarak hepimizin sahip olduğu sorumluluğu hatırlatmaktadır. Toplum üyelerimizi bu tür kazalardan korumak için daha fazlasını yapmamız gerektiği açık ve biz de harekete geçeceğiz” ifadeleri kullanıldı. 

ÜCRETSİZ SİLAH KİLİTLERİ DAĞITILIYOR

Öte yandan vatandaşlara polis departmanının ücretsiz silah kilitleri sunduğunu hatırlatılarak, daha fazla sipariş verileceği konusunda bilgilendirme yapıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com