İngilizce bilmeyen Türk kuryenin, müşterisiyle diyaloğu sosyal medyada ilgi gördü

ABD'de kuryelik yapan bir Türk'ün yemek teslimatı sırasında İngilizce bilmemesine rağmen müşteriyle gerçekleştirdiği etkileşim sosyal medyada büyük ilgi topladı. Yaşanan anları videoya alarak takipçileriyle paylaşan Bradford, yeni videolar ekleyeceğini de duyurdu.

İngilizce bilmeyen Türk kuryenin, müşterisiyle diyaloğu sosyal medyada ilgi gördü
06 Ekim 2024 - 23:42

Amerika'da yaşayan Türk bir DoorDash kuryesi, İngilizce bilmemesine rağmen teslimat yaptığı sırada yaşadığı ilginç anlarla sosyal medya fenomeni oldu.

Olay, Türk kuryenin, yemek teslimatı sırasında Davion Bradford ile iletişim kurmak için telefondan çeviri uygulaması kullanmasıyla başladı.

Bradford, bu sıradaki etkileşimi kameraya alarak sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğeni topladı ve takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı. Davion Bradford, videonun ikinci bölümünü de paylaşarak kuryenin yemek yaptığı esnada neler yaşandığını merakla bekleyen takipçilerine "3. bölüm yakında gelecek" mesajını iletti.

Olay, dil bariyerlerinin aşıldığı sıcak bir etkileşimi gözler önüne sererken, sosyal medya kullanıcıları arasında da büyük bir yankı uyandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com