Ingrid Andress'in Milli Marş Performansı Dinleyenleri Kahkahaya Boğdu

Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü şarkıcısı ve Grammy adayı Ingrid Andress, Texas'taki MLB Home Run Derby öncesinde Yıldızlı Sancak Marşı'nı tiz ve kasvetli bir şekilde yorumlayarak dikkat çekti.

Ingrid Andress'in Milli Marş Performansı Dinleyenleri Kahkahaya Boğdu
17 Temmuz 2024 - 23:58

Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü şarkıcısı ve Grammy adayı Ingrid Andress, Texas'taki MLB Home Run Derby öncesinde Yıldızlı Sancak Marşı'nı tiz ve kasvetli bir şekilde yorumlayarak dikkat çekti. Ancak performansı, bazı oyuncuları ve seyircileri gülmekten alıkoyamadı. Arlington'daki seyirciler, Andress'in performansını kibarca alkışlasa da yayın sırasında yuhalama sesleri de duyuldu.

Sosyal medyada performansa yönelik çok sayıda olumsuz yorum yapıldı. Birçok eleştirmen, geçmişte Roseanne Barr, Carl Lewis ve Fergie gibi sanatçıların benzer kötü milli marş performanslarını hatırlattı. Bu durum, Andress'in performansını sosyal medyada tartışma konusu yaparken, sosyal medya hesaplarından yapılan esprili yorumlar da dikkat çekti.

Andress'in performansı, sanatçının tarzı ve yorumuyla ilgili farklı tepkilere neden oldu. Ancak sanatçının, Amerikan milli marşının zorluğunu ve sembolizmini taşıyan bu şarkıyı yorumlarken aldığı tepkiler, geniş bir tartışma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com