Instagram'a Erişim Yasağı Kalkacak mı? Bakanlıktan Açıklama Geldi

Sosyal medyanın en popüler platformu Instagram’ın erişim engeli devam ederken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan yeni bir açıklama geldi.

Instagram'a Erişim Yasağı Kalkacak mı? Bakanlıktan Açıklama Geldi
03 Ağustos 2024 - 19:27

Sosyal medyanın en popüler platformu Instagram’ın erişim engeli devam ediyor. Kullanıcıların büyük bir kısmı, "Instagram mı çöktü?" sorusunu gündeme getirmiş ancak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan açıklamayla Türkiye genelinde Instagram’a erişim engeli getirildiği duyurulmuştu.

Bu gelişmeler üzerine, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, Instagram’daki erişim engeli ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Vatandaşımızın hissiyatını doğru yönetmeye çalışıyoruz. İletişim halindeyiz ve Türkiye temsilcileri ile görüşme halindeyiz. Eksiklikler net bir şekilde belirlenmiş durumda. Bu eksiklikler giderildiği an, erişim engelini bir saat içinde kaldırmayı planlıyoruz. Herkesin kanunlara uymasını istiyoruz.”

Bakan Uraloğlu’nun açıklamasına göre, engelin kalkması için gerekli adımlar atılacak ve kullanıcıların Instagram’a yeniden erişim sağlaması bekleniyor. Kullanıcılar, platforma tekrar erişim sağlanıp sağlanmayacağını yakından takip ediyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com