İş İnsanı Ali Rıza Doğan ve Dostları, Hayır Etkinliğinde Buluştu!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinin tanınan simalarından Türk iş insanı Ali Rıza Doğan, aşure dağıtımı etkinliğine yakın dostları Sezgin Baran Korkmaz ve Champion Pizza’nın sahibi Hakkı Akdeniz ile katıldı. Türk iş insanları, ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli’nin mikrofonuna konuştu.

İş İnsanı Ali Rıza Doğan ve Dostları, Hayır Etkinliğinde Buluştu!
23 Temmuz 2024 - 20:23 - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 - 20:48

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinin tanınan simalarından Türk iş insanı Ali Rıza Doğan, Muharrem ayı sebebiyle düzenlenen aşure dağıtımı etkinliğine katıldı. Ali Baba Restoran’ın sahibi Doğan’a, yakın dostları iş insanı Sezgin Baran Korkmaz ve Champion Pizza’nın sahibi Hakkı Akdeniz de eşlik etti. Türk iş insanları, ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli’nin mikrofonuna konuştu.

Ali Rıza Doğan, “Her sene olduğu gibi bu sene de İmam Hüseyin aşkına aşure dağıttık. Bütün emeği geçen canlarımıza teşekkür ediyorum. Her sene bu şekilde geleneğimizi yaşatıyoruz. Allah kabul etsin,” dedi.

Sezgin Baran Korkmaz ise etkinlikte yaptığı konuşmada, "Kerbela'da şehit düşen büyüklerimizin anısına böyle bir günde burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Champion Pizza’nın sahibi Hakkı Akdeniz ise, “Böyle bir günde burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Acılara ortak olmak ve bu özel günü paylaşmak bizim için anlamlı bir an oldu. Ali Rıza Doğan’a daveti için teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com