İşte Aralarına Giren Kara Kedi

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaleti Los Angeles şehrinin en ünlü çiftlerinden biri olan Ben Affleck ve Jennifer Lopez ayrılığında bu kez de başka bir kadının varlığından söz ediliyor. İşte Ben Affleck'in görüştüğü kadın.

İşte Aralarına Giren Kara Kedi
25 Ağustos 2024 - 08:31 - Güncelleme: 25 Ağustos 2024 - 08:54

İddiaya göre Ben Affleck, Robert F. Kennedy Jr.'ın 36 yaşındaki kızı Kick Kennedy ile vakit geçiriyor. Hollywood'un içinden bir kaynak,  ikilinin Beverly Hills Oteli'ndeki Polo Lounge'da ve diğer popüler mekanlarda görüldüğünü söyledi. Bu bilgi, Lopez'in boşanma davası açmasından birkaç gün sonra geldi.

Ben Affleck şle Kick Kennedy ilişkisinin doğası belirsizliğini koruken Jennifer Lopez'n bu duruma nasıl tepki vereceği de merak konusu oldu.

2022'de Affleck'le birlikte "Marry Me" filminin özel gösteriminde görülen Lopez, ayrılmalarının nedeni olarak uzlaşmaz farklılıkları göstermişti. Affleck'in, ilişkilerinin kendisine getirdiği ilgi odaklığı karşısında bunalıma girdiği düşünülüyor.

İçeriden bir kaynak, "Jennifer'ın inandığı türden büyük bir aşk, o türden her şeyi tüketen bir bağlılık bu. Ben bir süre buna ayak uydurdu ve bunun bir parçası olmak istedi, ancak bu ona uymadı" dedi. 

 

Lopez'in yaraya tuz basmak, evliliklerini kurtarmak için elinden geleni yaparken, Affleck'in buna kayıtsu-ız kaldığı de iddialar arasında. 

Çift,  başlangıçta nikah masasına oturmayı planladıkları tarihten 20 yıl sonra, Temmuz 2022'de Las Vegas'a kaçarak evlenmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com