İşte Donald Trump'ın Hayatını Kurtaran Kadın!

Amerika Birleşik Devletleri başkan adayı Donald Trump, kendisini ölümün eşiğinden alan grafiği tasarlayan kadını, "O bir bilgisayar dehası. Bir anlamda hayatımı kurtardı" diyerek tanıttı.

İşte Donald Trump'ın Hayatını Kurtaran Kadın!
01 Ağustos 2024 - 08:49

Eski Başkan Donald Trump, suikastçının kendisine ateş açmasından hemen önce bakmak için döndüğü  tabloyu hazırlayan "bilgisayar dehasını" çarşamba günü sahneye çıkardı.

78 yaşındaki Trump, Pennsylvania, Harrisburg'daki kampanya mitinginde, ünlü göç çizelgesi sağında sergilenirken,  "Bu çizelgeyi seviyorum. Hayatımın geri kalanında bu çizelgeyle uyuyacağım" dedi ve çizelgeyi hazırlayan kadını kürsüye çağırdı.  Trump, konuşmak isteyip istemediğini sorduğunda utangaç çalışan başını iki kez salladı. 

 

İsmi açıklanmayan kadın, sahne arkasındaki yerine geri dönmeden önce mikrofona "Merhaba" dedi.  Trump kadın için, "O bir bilgisayar dehası. Hayatımı kurtardı" dedi. 

MİTİNGLERDE ÇOK AZ KULLANDI

Eski cumhurbaşkanı, yıllar içindeki yasadışı göç seviyelerini belgeleyen tablonun mitinglerinin "yüzde 20'sinden azında" kullanıldığını ve "her zaman solunda" olduğunu belirtti. Trump, Butler'daki keskin nişancının kurşunu için, "Grafik sağ tarafına değil de sol tarafına koyulsaydı, mükemmel bir vuruş olurdu" dedi.

Ayrıca, genellikle konuşmalarının sonunda bu tabloyu açtığını söyleyen Trump,  görevlinin 13 Temmuz mitingi sırasında bu tabloyu bu kadar erken talep ettiği için "şaşkınlık duyduğunu" söylediğini açıkladı. 

"O KİŞİ BENİM"

Senatör Ron Johnson (R-Wisconsin) bu ayın başlarında Fox News'e, Trump'a hayat kurtarıcı tabloyu veren kişinin kendisi olduğunu söyledi.

Fox News sunucusu Bret Baier'e konuşan Johnson, "Bunu 2014'ten beri geliştiriyorum ve her ay üzerine eklemeler yapıyorum" dedi ve bunu ilk kez eski başkana bir uçak yolculuğu sırasında gösterdiğini açıkladı.  Johnson, "Orada hizmet edebildiğim için mutluyum... Tanrı gizemli yollarla çalışır" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com