Justin Bieber'dan Hindistan'ın En Zengin Ailesine 10 Milyon Dolarlık Performans!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, Hindistan'ın Mumbai şehrine gelerek milyarder Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani ve Radhika Merchant'ın düğün töreninde sahne almak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Bieber, bu özel performans için 10 milyon dolar ödeme alacak.

Justin Bieber'dan Hindistan'ın En Zengin Ailesine 10 Milyon Dolarlık Performans!
06 Temmuz 2024 - 00:07 - Güncelleme: 06 Temmuz 2024 - 02:15

Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, Hindistan'ın Mumbai şehrine gelerek milyarder Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani ve Radhika Merchant'ın düğün töreninde sahne almak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

10 Milyon Dolarlık Performans Öncesi Hazırlıklar

Bu özel performans için yaklaşık 10 milyon dolar ödeme alacağı belirtilen Bieber’ın, Mumbai'ye vardıktan sonra ilk bebeklerine hamile olan eşi Hailey Bieber ile görüntülü arama yaptığı ve Hindistan'ın T20 Dünya Kupası'ndaki zaferini kutlayarak zaman geçirdiği belirtildi. 

Bieber'ın performansı öncesinde, ekibiyle birlikte ses kontrolü yaptığı belirtiliyor. Kaynaklar, Bieber'ın bu kez performansının daha samimi olacağını ve akustik şarkılar seslendireceğini dile getirdi. Radhika ve Anant'ın sangeeti için hazırlanan şarkı listesinde, "Peaches" ve "Baby" gibi hareketli şarkıların yanı sıra "Love Yourself" gibi romantik baladların da yer alacağı ifade ediliyor.

Ünlü Pop Yıldızı Yüz Felci Geçirmişti

Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber, Eylül 2022'de geçirdiği yüz felci nedeniyle dünya turnesini iptal etmiş ve o tarihten beri büyük sahnelerde performans sergilememişti.

Gösterişli Düğünleriyle Meşhur O Aile!

Gösterişli düğünleriyle tanınan Ambani ailesi, dünya çapında tanınan müzik ikonları Rihanna, Katy Perry ve Backstreet Boys'u ağırlamıştı. Bu düğünde de Justin Bieber’ın yanı sıra Adele, Drake ve Lana Del Rey gibi başka uluslararası yıldızların da yer alacağı söylentileri havada uçuşuyor.

Anant ve Radhika'nın düğün öncesi kutlamaları, Ahmedabad'a 300 kilometre uzaklıkta bulunan ve dünyanın en büyük rafinerisine ev sahipliği yapan Jamnagar şehrinde başlamıştı.

Asıl düğün ise 12 Temmuz’da başlayacak ve Mumbai'nin Bandra-Kurla Complex'teki prestijli Jio World Convention Centre'da üç gün boyunca sürecek muhteşem bir kutlama ile gerçekleşecek. 

Misafirler için geleneksel kırmızı ve altın süslemeli davetiyeler gönderilmiş durumda ve ana tören için geleneksel Hint kıyafetleri hazırlanıyor. Bu görkemli düğün, Hindistan'ın köklü geleneklerini modern bir dokunuşla bir araya getirerek ailenin unutulmaz düğünlerinden bir tanesi olacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com