Justin Timberlake Şarkısını Yarıda Kesti: Türk Hayranı İçin Bakın Ne Yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı ünlü şarkıcı Justin Timberlake, sahnedeyken kendisine sesini duyurmaya çalışan "Nazlı" isimli Türk hayranının isteğini geri çevirmeyip, konseri yarıda keserek hatıra fotoğrafı çekildi.

Justin Timberlake Şarkısını Yarıda Kesti: Türk Hayranı İçin Bakın Ne Yaptı!
08 Ağustos 2024 - 23:19 - Güncelleme: 08 Ağustos 2024 - 23:36

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı ünlü şarkıcı Justin Timberlake'in geçtiğimiz günlerde gerçekleşen konserinde yaşanan sıra dışı olay, sosyal medyada gündem oldu. Timberlake, sahnedeyken kendisine sesini duyurmaya çalışan "Nazlı" isimli Türk hayranının isteğini geri çevirmeyip, konseri yarıda keserek hatıra fotoğrafı çekildi.

Geçtiğimiz aylarda Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletine bağlı Long Island bölgesinde alkollü araç kullanırken polise yakalanan ve gözaltına alınan Timberlake, bu kez çok farklı bir sebeple gündeme geldi. Verdiği konser sırasında Türk hayranı Nazlı'nın sesini duyuran Timberlake, aniden performansını durdurarak hayranıyla fotoğraf çekilmek için sahneden indi. Bu sürpriz an, hem konser katılımcıları hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Nazlı ile çekilen fotoğraf, kısa sürede sosyal medya platformlarında yayıldı ve binlerce beğeni ile yorum aldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com