Kamala Harris, Demokrat Parti Başkan Adaylığı İçin Gerekli Delege Sayısına Ulaştı!

Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Demokrat Parti'nin başkan adayı olabilmek için gerekli delege desteğini topladı.

Kamala Harris, Demokrat Parti Başkan Adaylığı İçin Gerekli Delege Sayısına Ulaştı!
04 Ağustos 2024 - 11:21 - Güncelleme: 04 Ağustos 2024 - 11:27

Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Demokrat Parti'nin başkan adayı olabilmek için gerekli delege desteğini topladı. CBS News'e göre Harris, ilk tur oylamada aday olabilmek için gereken 1976 delegenin desteğini aşarak Demokrat Parti'nin resmi adayı olma yolunda ilerliyor.

Delegelerden Tam Destek!

Yapılan anketlere göre Harris, Demokrat Parti'nin Ulusal Kongresi'nde (DNC) resmen partinin başkan adayı olarak belirlenebilmek için yeterli desteği almış durumda. 

Kampanya Sürecinde Milyonlarca Dolarlık Bağış Topladı

Başkan Biden’ın yarıştan çekilmesinden bu yana, Harris'in seçim kampanyası milyonlarca dolarlık ek bağış topladı. Delaware eyaletinde kampanya ekibine konuşan Harris, seçime kadar sadece 106 gün kaldığını ve önlerinde zorlu bir süreç olduğunu belirtti.

Harris, ülke vizyonunun Cumhuriyetçi Parti’nin adayı Donald Trump ile olan farklarını vurguladı. "Kampanyamız, ülkenin geleceğiyle ilgili iki farklı versiyon arasında bir tercih. Donald Trump ülkemizi geriye götürmek istiyor. Biz ise tüm Amerikalıların yer bulduğu daha parlak bir geleceğe inanıyoruz" dedi.

Ayrıca Harris, Biden’ın başarılarından bahsederek başkan yardımcısı olarak hizmet vermenin "hayatının en büyük onurlarından biri olduğunu" ifade etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com