Kan Donduran Cinayet! Kuzenini Öldürdü!

Amerika Birleşik Devletleri'nde Tennessee'li 12 yaşındaki kız, 8 yaşındaki kuzenini iPhone yüzünden boğmakla suçlanıyor. Savcı, bu ayın sonunda13 yaşına girecek olan kızın yetişkin mahkemesinde yargılanması için bir hakime dilekçe vereceğini söyledi. Kurbanın 8 yaşındaki Demeria Hollingsworth olduğu tespit edildi.

Kan Donduran Cinayet! Kuzenini Öldürdü!
21 Temmuz 2024 - 11:26

Tennessee'li 12 yaşındaki kız, 8 yaşındaki kuzenini iPhone yüzünden boğmakla suçlanıyor. Zavallı çocuğun annesi Rayana Smith, 8 yaşındaki çocuğu Demeria Hollingsworth olarak teşhis etti.

Bölge savcısı, 15 Temmuz'da Tennessee eyaletine bağlı Humboldt kentinde gerçekleşen cinayetin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiğini söyledi.

Kayıtta, büyük çocuğun kuzenini boğmak için yatak takımlarını kullandığı, küçük kızın ise üst ranzada uyuduğu görülüyor, Gibson Bölge Savcısı Frederick Agee çocuk öldükten sonra katil zanlısının kurbanı temizlediği ve yeniden konumlandırdığını söyledi.

ŞEHİR DIŞINDAN GELMİŞLER

Memphis'teki WREG-TV'ye konuşan bir yakını, kızların büyükannelerinin yanında kalmak için şehir dışından geldikten sonra bir iPhone yüzünden tartıştıklarını söyledi.

Yetkililerin Çarşamba günü videoyu ele geçirmesinin ardından kıza birinci derece cinayet ve delil karartma suçlaması yöneltildi.

Agee açıklamasında, "Bunun, ofisim tarafından kovuşturulan yetişkin veya genç bir kişi tarafından işlenen en rahatsız edici şiddet eylemlerinden biri olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com