Kansas'da Anne ve 2 Cocuğu Kayıp

Amerika Birleşik Devletleri Kansas eyaletinde Kansas Soruşturma Bürosu, Facebook'ta Martha Unger ve 1 ve 2 yaşlarındaki iki kızının kayıp olduğunu açıkladı ve herkesten yardım istedi.

Kansas'da Anne ve 2 Cocuğu Kayıp
01 Temmuz 2024 - 06:19 - Güncelleme: 01 Temmuz 2024 - 06:30

Kansas'ta 23 yaşındaki bir anne ve iki küçük çocuğu kayıp. Yetkililer halktan onları bulmaları için yardım istiyor.

Kansas Soruşturma Bürosu'nun Facebook'ta paylaştığı gönderiye göre Martha Unger ve kızları 2 yaşındaki Madilynn Grace Unger ve 1 yaşındaki Haylie Faith Unger en son 28 Haziran Cuma günü görüldü ve Haskell İlçesi'ndeki evlerinden kayboldu. Polis Martha'nın 50'li yaşlarındaki başka bir çiftle birlikte "Meksika'ya dini bir rehabilitasyon tesisine gitmeye zorlanmış olabileceğini" söyledi.

Polise göre Martha, Kansas plakalı 2015 model beyaz Ford Explorer kullanıyordu ve Meksika plakalı beyaz ve siyah Chevy Blazer kullanan Corney ve Elizabeth Klaasen'e katılmış olabilir. Polis, "Müfettişler Martha ve çocuklarının iyi olup olmadığını kontrol etmek istiyor. Tehlike altındaki kişilerle ilgili bilgi sahibiyseniz derhal 911'i arayın" dedi.

Kayıp ve kimliği belirlenemeyen kişilere ilişkin bilgilerin merkezi deposu olan büroya göre, Kansas eyaletinde şu anda 420 yetişkin ve 261 çocuk kayıp. Büronun internet sitesinde, birinin kaybolduğunu fark edenlere "kişiyi derhal yerel kolluk kuvvetlerine kayıp olarak bildirmelerini" ve "kişinin yaşadığı eve, aracına ve elektronik cihazlarına erişimi sınırlamaları" öneriliyor. KBI, "Özellikle kayıp kişi savunmasızsa beklemeyin; bir şeylerin ters gittiğini düşündüğünüz anda polise haber verin" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com