Karısına Kızıp Kamyonunu İkiz Çocuklarıyla Uçuruma Sürdü

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaleti San Diego şehrinde cani bir adam, ikiz çocuklarıyla intihar girişiminde bulunmasının ardından yıllar sonra suçunu kabul etti. 51 yaşındaki cani 30 yıl hapisle karşı kaşıya.

Karısına Kızıp Kamyonunu İkiz Çocuklarıyla Uçuruma Sürdü
15 Ağustos 2024 - 12:15 - Güncelleme: 15 Ağustos 2024 - 12:36

Kaliforniyalı bir adam, 2 yaşındaki ikizlerini de intihara teşebbüs ettiği için 30 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya. San-Diego'da 51 yaşındaki Robert Brians, haziran 2020'de yaşanan olayla ilgili cinayete teşebbüs ve adam kaçırma da dahil olmak üzere çeşitli suçlamaları kabul etti.

NBC 7'ye göre Brian'ın eşi, 13 Haziran 2020 sabahının erken saatlerinde San Diego Şerif Departmanı'nı arayarak kocasının çocuklarını kaçırdığını ve onlarla birlikte kamyonunu uçurumdan aşağı sürmekle tehdit ettiğini söyledi. 

Hızla harekete geçen yetkililer, Brians ve kamyonunu San Diego'daki bir uçurumda buldu. Kurtarma operasyonunda o zamanlar 2 yaşında ikiz olan çocuklar cinayet girişiminden sağ kurtuldu ancak içlerinden biri beyin hasarı da dahil olmak üzere ciddi yaralar aldı.

FACEBOOK'TA PAYLAŞMIŞ

Medya kuruluşlarına göre, ön duruşmada sunulan mesajlardan birinde cani adamın, "Kızlar cennete gidecek, ben de seni beklemek için cehenneme gideceğim" ifadeleri yer aldı. Cani baba, uçurumdan aşağı atlamadan birkaç dakika önce Facebook'ta şu paylaşımı yaptı: "Bu gece bebeklerimi cennete gönderiyorum."

O günden bu yana tutuklu olan cani, cuma günü, cinayete teşebbüs, adam kaçırma, hırsızlık, çocuk istismarı ve aile içi şiddet suçlamalarını kabul etti ve karşılığında daha az ceza aldı ve diğer suçlamalar düşürüldü. Kızların annesi duruşma sırasında, "Kapanış için teşekkür ederim" dedi.

KIZLARIN DURUMU İYİ

NBC 7'nin bildirdiğine göre cani adam, 31 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya. Cezasının eylül ayında kesinleşmesi bekleniyor. 

Olaydan kısa bir süre sonra kızlar için kurulan GoFundMe adlı bağış kampanyasında, aile üyelerinden biri kızların iyileştiğini söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com