Kate Beckinsale'in Son Paylaşımı Olay Oldu

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaleti Los Angeles kentinde annesi üvey annesiyle yaşamaya başlayan İngiliz oyuncu Kate Beckinsale, yaşadığı zor süreçlerin ardından hayranlarına ironik bir paylaşım yapınca ortalık karıştı.

Kate Beckinsale'in Son Paylaşımı Olay Oldu
09 Temmuz 2024 - 11:41 - Güncelleme: 09 Temmuz 2024 - 12:45

Ünlü oyuncu Kate Beckinsale son instagram paylaşımıyla olay yarattı. Sosyal medyada yaşına uygun davranmadığını söyleyen insanlarla ilgili şaka amaçlı bir video paylaşan Kate ironi yapmak için kafasına saç filesi geçirdi ve hayran kitlesine daha 'yaşına uygun' görünebilmek için örgü örmeye başlaması gerektiğiyle ilgili espri yaptı. Olan bu görüntüleri paylaşmasından sonra oldu, hayranları onu mesaj yağmuruna tuttu.

Çok kilo verdiği gözlenen Kate Beckinsale'e en çok zayıflaması ile ilgili yorumlar yapıldı ve sorular soruldu hatta alaycı kırıcı yorum yapanlar da oldu. Bütün yorumlara yanıt vermeye çalışan Kate Beckinsale, yaşadığı zorlu sürecin ardından kilo kaybına uğradığını anlattı. 

51 yaşındaki ünlü oyuncu Kate Beckinsale, üvey babasının travmatik ölümü, annesinin kanser teşhisi ve altı haftalık hastanede kalışının ardından paylaştığı figürünü eleştirenlere bazı yorumlarda sert çıktı. 

Biri pazartesi akşamı yayınlanan videoda vücudunun 'küçüldüğünü' söylerken bir diğeri ise 'üzgün göründüğünü' söyledi. Üzüntü yüzünden yemek borusunda delik açıldığını belirten Kate Beckinsale bir takipçisine, "Bu da bol miktarda kan kusmama neden oldu ve yemek yemek çok zordu... Ve aslında oldukça tetikleyici olan bir film üzerinde çok çok çalıştım çünkü aynı zamanda babamın ölümünün temasını da içeriyordu, bu yüzden senin benim kıçım hakkında ne düşündüğünle gerçekten ilgilenmiyorum" dedi.

Başka biri de: 'Sağlığın nasıl Katie? Biraz kilo vermiş gibi görünüyorsun?' diye sordu. Kate Beckinsale, "Şimdi iyi, teşekkürler"diye cevap verdi. Bir diğeri ise, "Birisi sinirli görünüyor" yazdı. Başka bir hayranı şöyle dedi: "Seni takdir eden gerçek hayranların, nefret edenlerden daha fazla. Bunu her zaman bil."

Kate Beckinsale kilosuyla ilgili olumsuz yorum yapanlara, "Kilo kaybına katkıda bulunan şeyi açıklamaya hazırım. Görünüşüm ve nasıl görünmem gerektiği hakkında ne düşündüğünüz, hayatımdaki ve ailemin durumundaki herhangi bir durumdan bağımsız olarak önemli değil" diye yanıt verdi.

Kate Beckinsale mart ayında hayranlarının karşısına geçmiş ve yaşadığı hastalığı gözyaşları içinde anlatmıştı.  "Yemek borumla midem arasında bir yıl boyunca oluşan deliğin stresi nedeniyle oluşan Mallory Weiss yırtığı nedeniyle bol miktarda kan kustuğum için hastanede altı hafta geçirdim" demişti.

Kate Beckinsale, son aylarda İngiltere'den Los Angeles'a gelerek annesi ve üvey annesiyle birlikte yaşamaya başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com