Katil Babaya Göre Herkes Suçlu; Kendisi Hariç!

Amerika Birleşik Devletleri Colarado eyaleti Frederick kentinde 13 Ağustos 2018 tarihinde petrol sahası operatörü Christopher Lee Watts, hamile karısı Shanann'ı ve iki çocuklarını boğarak öldürmüş ve sığ bir mezara gömmüştü. O günden bu yana hapiste olan cani baba herkesi suçlamaya devam ediyor; kendisi hariç!

Katil Babaya Göre Herkes Suçlu; Kendisi Hariç!
23 Ağustos 2024 - 11:04 - Güncelleme: 23 Ağustos 2024 - 11:31

Katil baba Chris Watts, Ağustos 2018'de karısını ve 3 ila 4 yaşındaki iki küçük kızını korkunç bir şekilde öldürmesinin sorumluluğunu herkese yiklemeye devam ediyor.

O dönem suçunu kabul eden ve şartlı tahliye olasılığı olmaksızın müebbet hapse mahkûm edilen Watts, Colorado'dan güvenliği için Wisconsin'e transfer edilmişti. 

Dodge Islah Kurumu'nda küçük bir hücrede ömür boyu hapis cezasını çeken 39 yaşındaki Watts'ın el yazısıyla yazılmış notlarında hamile eşi Shanann'ı "kontrol manyağı" olarak nitelediği ortaya çıktı. Watts sadece öldürdüğü eski karısını değil, metresini de suçladı.

Watts, el yazısıyla yazdığı mektuplara ek olarak, düşüncelerinin çoğunu, Wisconsin hapishanesindeki bir mahkum olan Dylan Tallman ile paylaştı. Tallman, Watts'ın yanındaki hücredeydi ve iki adam yakınlaştı. Watts, Tallman'a Shanann ile evliliğinin mutsuz olduğundan bahsetti. Watts, Tallman'a yaptığı açıklamada, "İşiyle ve işin gerektirdiği her şeyle gerçekten çok meşguldü" dedi ve kızlarının birincil bakıcısının genellikle kendisi olduğunu ifade etti.

Watts 2017'de kilo verip spor yapmaya başladığında Nichol ile tanıştığını belirtip, "O, karımın benimleyken olmadığı her şeydi. O sadece nazikti ve kontrol manyağı değildi. Birlikte kararlar alabiliyorduk" dedi. Ancak Watts, Tallman'a "yasak meyve" olan Kessinger için sert sözler de sarf etti. Watts olayın sorumluluğunu Kessinger'e de yükleyip, onun "kendisinin ölümü" olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com