Kazada Hayatını Kaybeden Bir Kişinin Kopan Bacağını Çaldı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bir tren kazasında hayatını kaybeden kişinin kopan bacağı, 27 yaşındaki bir adam tarafından kaçırıldı.

Kazada Hayatını Kaybeden Bir Kişinin Kopan Bacağını Çaldı!
27 Temmuz 2024 - 18:14 - Güncelleme: 27 Temmuz 2024 - 18:26

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde dehşet verici bir olay yaşandı. Geçtiğimiz sabah yaşanan bir tren kazasında hayatını kaybeden kişinin kopan bacağı, 27 yaşındaki bir adam tarafından kaçırıldı. Olay, Wasco Amtrak istasyonu yakınlarında meydana geldi.

Gerçekleşen kazada, trenin çarptığı talihsiz kişi olay yerinde yaşamını yitirdi ve vücudu parçalandı. Kaza sonrasında bir görgü tanığı, yerdeki kopmuş bacağı alan bir adamı dehşet içinde polise bildirdi. Sosyal medyada hızla yayılan video görüntülerinde şüphelinin yol kenarında kopmuş bacakla yürüdüğü, önce bacağı kokladığı, ardından kameraya dönüp elindeki bacağı salladığı görüldü. 

Olay yerine hızla gelen polis ekipleri, şüpheli Resendo Tellez'i kuşatıp gözaltına aldı. Tellez, olay yerinden delil alma ve daha önce işlediği suçlar nedeniyle tutuklandı. Tellez'in önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com