Kennedy Jr.'ın Fotoğrafı Şok Etti Barbekü Köpek

Amerika Birleşik Devletleri başkan adaylarından Robert F. Kennedy Jr.'ın barbeküde pişmiş bir hayvanla çekilmiş fotoğrafı büyük yankı uyandırdı. Fotoğrafta Kennedy Jr.'ın yediği hayvanın köpek olduğu iddia edildi.

Kennedy Jr.'ın Fotoğrafı Şok Etti Barbekü Köpek
05 Temmuz 2024 - 23:59

Amerika Birleşik Devletleri başkan adaylarından Robert F. Kennedy Jr.'ın barbeküde pişmiş bir hayvanla çekilmiş fotoğrafı büyük yankı uyandırdı. Fotoğrafın 2010 yılında çekildiği ve Kennedy Jr.'ın geçen yıl bir arkadaşına gönderdiği ortaya çıktı. Görüntüde Kennedy Jr.'ın yediği hayvanın köpek olduğu iddia edildi. Fotoğrafı inceleyen bir veteriner, hayvanın kaburga yapısına dikkat çekerek köpek olduğu yönünde görüş belirtti.

Kennedy Jr., bu iddialara karşı yaptığı açıklamada fotoğraftaki hayvanın keçi olduğunu savundu. "Bu, Patagonya'daki Futaleufu Nehri kıyısında yaktığımız bir kamp ateşinin yanı başında keçi yerken çekilmiş bir fotoğrafım" dedi. Aynı yıl beyin parazitinden muzdarip olduğu teşhisi konan Kennedy Jr., paraziti Güney Asya'ya yaptığı bir seyahatte kaptığını ileri sürdü.

Bunun yanı sıra, Kennedy Jr.'ın 14 yıl boyunca eroin bağımlısı olduğu ve hafıza sorunlarının bu nedenle ortaya çıktığı öne sürüldü. Ayrıca, Kennedy Jr.'ın 1990'ların sonlarında hem hukuk çalışmalarına yardımcı olması hem de yarı zamanlı çocuk bakıcılığı yapması için işe aldığı Eliza Cooney'yi taciz ettiği iddia edildi. Cooney'nin o sırada 23 yaşında olduğu belirtildi. 

Kennedy Jr., bu iddialar karşısında, "Ben kilise çocuğu değilim. Gençken acayip haşarıydım" diyerek kendini savundu. Kennedy Jr., ABD'nin 35. başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni ve eski ABD Adalet Bakanı Robert F. Kennedy'nin oğludur. Kovid-19 pandemisi sırasında aşı karşıtı görüşleriyle dikkat çeken Kennedy Jr., 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerine bağımsız aday olarak katılacak.

Bu skandal ve iddialar eşliğinde Kennedy Jr.'ın başkanlık yarışında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com