Kentucky'de Kan Donduran Vahşet: Annesi Öldürüp Cesedini Tencerede Pişirdi!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky eyaletinde yaşayan bir kadın, evinde öldürülüp bedeni parçalanmış olarak bulundu. Kadının 32 yaşındaki kızı olayla ilgili tutuklanırken, polisler cinayet evinde gördüklerinden sonra gözlerine inanamadı. İşte kan donduran o olay…

Kentucky'de Kan Donduran Vahşet: Annesi Öldürüp Cesedini Tencerede Pişirdi!
12 Ekim 2024 - 16:56 - Güncelleme: 12 Ekim 2024 - 17:09

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky eyaletinde yaşayan bir kadın, evinde öldürülüp bedeni parçalanmış olarak bulundu. Kadının 32 yaşındaki kızı olayla ilgili tutuklanırken, polisler cinayet evinde gördüklerinden sonra gözlerine inanamadı. 

Evinde Ölü Bulundu

Trudy Fields’ın cansız bedenini bulan evdeki çalışan, hemen Kentucky Eyalet Polisini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, olayla ilgili maktulün 32 yaşındaki kızı Torilena May Fields'a ulaşmaya çalıştı ancak sonuç alamadı. 

Trudy'nin cansız bedenini bulan çalışan, Torilena'nın önceki akşam evde olduğunu ve kendilerine "büyü yaptığını", ayrıca çok agresif davrandığını söyledi. 

Annesinin Cesedini Tencerede Pişirmiş!

Evde yapılan araştırma sonucunda, kanlar içinde bir yatak ve onun için de cesedin bazı parçaları olduğu anlaşıldı. Katlanmış vaziyette bulunan yatağın içinde çok sayıda beden parçası ve organ bulunduğu polis tutanaklarına geçti. Ancak olay yerini inceleyen polisler asıl şoku mutfağa girdiklerinde yaşadı. Mahkeme kayıtlarına göre polis, tencerenin içinde de ceset parçaları buldu. Üstelik hala sıcak olan tencerenin içindeki parçaların fırında pişirilmiş olduğu belirlendi.

12 saat boyunca kendi evinde saklandığı fark edilen Torilena için arama kararı çıkartan polis, kadını nihayet evinden çıkarabildiğinde her yerinin kanlar içinde olduğu görüldü.

"Cinayet", "cesedi istismar" ve "adaleti geciktirme" ile suçlanan Torilena May Fields tutuklandı. Henüz bir avukatı olmayan zanlı, önümüzdeki hafta içinde yargılanmaya başlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com