Kentucky Otoyolunda Dehşet Saçtı: 7 Kişiyi Öldüren Saldırgan Aranıyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kentucky eyaletinde bulunan London şehrindeki bir otoyolda silahlı saldırı meydana geldi.

Kentucky Otoyolunda Dehşet Saçtı: 7 Kişiyi Öldüren Saldırgan Aranıyor!
08 Eylül 2024 - 20:16

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kentucky eyaletinde bulunan London şehrinde bu sabah meydana gelen silahlı saldırı, bölgeyi kaosa sürükledi. Otoyol yakınında gerçekleşen olayda, yedi kişi yaralandı; bazıları silahla, bazıları ise trafik kazalarında ağır yaralandı.

Laurel County Şerif Ofisi, I-75 otoyolunun silahlı saldırgan nedeniyle her iki yönde kapatıldığını duyurdu. Saldırganın henüz yakalanamadığı belirtilirken, London Emniyet Müdürlüğü, şüphelinin 32 yaşındaki Joseph A. Couch olduğunu açıkladı. Couch’un "silahlı ve tehlikeli" olduğuna dair uyarı yapıldı. 

Londra Belediye Başkanı Randall Weddle, olayla ilgili yaptığı açıklamada, yaralıların çoğunun araç kazasına da karıştığını belirtti. Weddle, halkın alternatif rotalar kullanmalarını ve 25. karayolundan uzak durmalarını istedi.

Kentucky Valisi Andy Beshear, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kolluk kuvvetleri, 49 numaralı çıkışta eyaletlerarası yolu her iki yönde kapattı. Bölgeden uzak durun ve gelişmeleri takip edin," ifadelerini kullandı.

Saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Yetkililer, olayla ilgili daha fazla bilgi edindikçe kamuoyunu bilgilendireceklerini duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com