Kurtlar Vadisi'nden Tanıdığımız Sharon Stone Türkiye'de!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, Altın Küre’nin bu yıl ilk kez vereceği ‘Global İkon Ödülü’nü almak üzere Türkiye’ye geldi.

Kurtlar Vadisi'nden Tanıdığımız Sharon Stone Türkiye'de!
29 Temmuz 2024 - 16:19 - Güncelleme: 29 Temmuz 2024 - 16:46

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, Altın Küre’nin bu yıl ilk kez vereceği ‘Global İkon Ödülü’nü almak üzere Türkiye’ye geldi.

Stone, İstanbul Havalimanı’nda Altın Küre Yönetim Kurulu Üyesi ve Kelebek yazarı Barbaros Tapan tarafından çiçeklerle karşılandı.

‘Temel İçgüdü’ ve ‘Casino’ gibi kült filmlerle dünya çapında üne kavuşan sanatçı, 2 Ağustos’ta Bodrum’da düzenlenecek olan ve Altın Küre’nin bu yıl ilk kez ABD dışında gerçekleştireceği törende, sinemada uluslararası kapsayıcılığı teşvik etmek amacıyla verilen Global İkon Ödülü’nü alacak.

Sharon Stone’un Türkiye’ye gelmesi büyük bir heyecan yarattı. Ünlü oyuncunun İstanbul'da tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etmesi bekleniyor. Bodrum’da düzenlenecek gala öncesinde, Stone’un bu tarihi şehirde geçireceği zaman merakla bekleniyor.

Altın Küre Ödülleri’nin Amerika dışındaki bu ilk büyük etkinliği, sinemaseverler ve ünlü isimler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sharon Stone’un bu özel ödül törenine katılımı, organizasyonun uluslararası alanda daha da tanınmasını sağlayacak.

Hollywood’un unutulmaz isimlerinden Sharon Stone, Bodrum’daki Global İkon Ödülü töreninde Türk hayranlarıyla buluşacak. 

Onu Kurtlar Vadisi’nden Tanıyoruz!

Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone, 2005 yılında usta aktör Andy Garcia ile birlikte “Kurtlar Vadisi” dizisine konuk olmuştu. Stone’un dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile öpüşme sahnesi uzun süre gündem olmuştu.

Stone, Turkish Tea Talk with Alex Salmond programında sette yaşananları anlattı. “Kimse İngilizce konuşmuyordu. Onların bize ne dediğini bilmiyorduk. Andy ile neler olup bittiği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Sahnelerin konusunu bilmiyorduk. Kaybolmuş haldeydik. Çok büyük bir sette, dev bir malikanedeydik. İnanılmaz kıyafetler giymiştik. Gördüğüm en lüks setti ama kimse İngilizce konuşmuyordu ve biz ne yaptığımızı hiç anlamamıştık” dedi.

Oyuncu, dizide rol almaları için kendilerine çok iyi para verildiğini belirtti. Stone, dizide Lisa karakterini canlandırırken Garcia ise Amon karakterine hayat vermişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com