Las Vegas'ta Cenaze Evine Giren Kadın, Tabutu ve Cesedi Çaldı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentinde yaşayan 47 yaşındaki Patricia Sierra, gece yarısı bir cenaze evine gizlice girerek tabut ve içindeki cesedi çaldı.

Las Vegas'ta Cenaze Evine Giren Kadın, Tabutu ve Cesedi Çaldı!
08 Eylül 2024 - 22:30 - Güncelleme: 08 Eylül 2024 - 22:42

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentinde alışılmadık ve ürkütücü bir olay yaşandı. 47 yaşındaki Patricia Sierra, gece yarısı bir cenaze evine gizlice girerek tabut çaldı. Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve kentte geniş yankı uyandırdı.

Tabutu ve Cenazeyi Alıp Kaçtı!

Patricia Sierra, Affordable Cremation & Burial Service adlı cenaze evinin camını kırarak içeri girdi. Güvenlik kameraları, Sierra'nın tabutu ve içindeki cenazeyi çalarak dışarı çıkışını net bir şekilde kaydetti. 

Olay sabaha karşı 03:30 civarında fark edildi; bir kişi, cenazenin cenaze evinin dışında yerde yüzüstü yatmakta olduğunu gördü ve derhal polisi aradı. Polis, olay yerinde tabutu ve cenazeyi buldu. Yapılan incelemede, cenazenin bir gün önce töreninin yapıldığı belirlendi. 

Sierra'nın olayı gerçekleştirdiği sırada altı bira içtiğini ve ne yaptığını hatırlamadığını ifade ettiği öğrenildi. Ayrıca, Sierra'nın madde bağımlılığı sorunu olduğu ve geçmişte hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu belirtildi.

Yargılanma Süreci ve Toplum Tepkisi

Sierra, olayda kullandığı kırmızı bisikleti ile de güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızlık, büyük çaplı hırsızlık ve insan kalıntılarını rahatsız etmek suçlarından yargılanacak Sierra'nın kefalet bedeli ise 11.000 dolar olarak belirlendi ve ilk duruşması 18 Eylül'de yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com