Las Vegas'ta kan donduran olay: Liseli çocuklar arkadaşlarını döverek öldürdü!

Las Vegas'ta arkadaşlarını döven lise öğrencileri, arkadaşlarının ölümüne neden oldu. Gözaltına alınan dört lise öğrencisi hakkında ikinci derece cinayet istemiyle dava açıldı. 

Las Vegas'ta kan donduran olay: Liseli çocuklar arkadaşlarını döverek öldürdü!
22 Kasım 2023 - 20:49

Las Vegas’ta 17 yaşındaki lise öğrencisi Jonathan Lewis Jr., okul yakınında bulunan bir ara sokakta arkadaşları tarafından saldırıya uğradı. Öldüresiye dövülen genç öğrenci, kavga sonrasında hayatını kaybetti. 

KAVGA HIRSIZLIK NEDENİYLE ÇIKTI

Yetkililer yaşanan olayla ilgisi olduğu tespit edilen, 9 öğrencinin gözaltına alındığını açıkladı. Gözaltına alınan öğrencilerden dördünün, Jonathan Lewis Jr.’ın ölümüne sebep olmaktan suçlandığı belirtildi. Ayrıca yetkililer, kavga anına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlandığı ve kavganın çalınan elektronik sigara ile kulaklık nedeniyle çıktığını bildirdi.

İKİNCİ DERECE CİNAYETLE SUÇLANDILAR

Nevada yasalarına göre yetişkin olarak yargılanan; Dontral Beaver (16), Damien Hernandez (17), Treavion Randolph (16) ve Gianni Robinson’u (17) ilk mahkemelerine çıktı. Clark İlçesi Bölge Savcısı Steve Wolfson ise basına yaptığı açıklamada, deliller ışığında kavganın daha önce tasarlanmadığının anlaşıldığını ve bu nedenle 4 şüphelinin ikinci derece cinayetle suçlanacağını söyledi. Nevada yasalarına göre liseli sanıkların, en az 10 yıl hapis cezası alması bekleniyor. 

AVUKAT DRASKOVICH: VİDEOLARDA EKSİK KISIMLAR VAR

Öte yandan sanıklardan birinin avukatı olan Robert Draskovich, delil olarak kabul edilen videoların bir kısmının eksik olduğunu ve gerçekte ne yaşandığını tespit etmek için tüm videoları izleyeceğini belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com