Los Angeles'ta çıkan yangının ardından otoyollar kapatıldı: Alternatif güzergahlar ile ilgili açıklama yapıldı

Los Angeles şehir merkezinde bulunan palet deposunda çıkan yangın nedeni ile olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. Çıkan yangın nedeni ile 10. Otoyol, 110. Otoyol ve Alameda Caddesi iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Los Angeles'ta çıkan yangının ardından otoyollar kapatıldı: Alternatif güzergahlar ile ilgili açıklama yapıldı
13 Kasım 2023 - 13:50

Los Angeles şehir merkezindeki en işlek otoyollar, palet deposunda çıkan yangının ardından trafiğe kapatıldı. California Valisi Gavin Newsom olağanüstü hal ilan etti. Vali Newsom, yangının etkilerini en aza indirmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Devlet, Los Angeles içinde ve çevresinde seyahat edenler üzerindeki etkiyi en aza indirmek için harekete geçiyor ve gerekli onarımların mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını sağlamak için adımlar atıyor" dedi.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR BELİRLENDİ

Otoyolların kapatılması üzerine Los Angeles Acil Durum Yönetimi, sürücülerin kullanabileceği alternatif yollar ile ilgili açıklamada bulundu.

Los Angeles Acil Durum Yönetimi’nin ‘Kapanmayı Önlemek için Alternatif Sokak Güzergahları’ başlıklı bildirisinde, şu ifadelere yer verildi:

10. Otoyol-Doğu Yönü: 

Alameda Caddesi ve 16. Cadde'de otoyoldan çıkın. Otoyola geri dönmek için Alameda'dan kuzeye, Olympic Boulevard'da doğuya doğru ilerleyin ve Lemon Street'e yaklaşırken 10 East'e tekrar girin. Alternatif olarak, Alameda'da kuzeye doğru ilerleyin, 7. Cadde'den doğuya doğru ilerleyin ve 5. otoyola girin. 110. otoyol ile Alameda arasındaki doğuya giden 10. otoyol rampasının tamamı şu anda kapalıdır.

10. Otoyolu-Batı Yönü

Washington Bulvarı'nda batıya, Central Avenue'de kuzeye ve 16. Cadde'de tekrar batıya giderek 10. otoyola batı yönünde tekrar girin


OKUL GÜZERGAHLARI DEĞİŞTİRİLDİ

Öte yandan Los Angeles’ta bulunan okulların bugünden itibaren açık olduğu bildirildi. Los Angeles Acil Durum Yönetimi, LA Ulaşım Departmanı ile okullar üzerindeki etkiyi en aza indirmek ve çocukların güvenliğini sağlamak adına çalışmalara başladı. Bu kapsamda kapatılan otoyollardan etkilenecek okulların listesi yayımlandı. Buna göre yol güzergahları değiştirilecek okullar şu şekilde:


Para Los Niños İlköğretim Okulu: 1617 E. 7th Street, LA 90021
9. Sokak/Para Los Niños Orta: 835 Stanford Avenue, LA 90021
Inner City Arts: 720 Kohler Street, LA 90021
Aziz Turibius Katolik: 1524 Essex Street, LA 90021
Metropolitan Lisesi: 727 Wilson Street, LA 90021
20. Cadde İlköğretim Okulu: 1353 E. 20th Street, LA 90011
28th Street Elementary: 2807 Stanford Avenue, LA 90011
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com