Los Angeles'ta Yaşayan Yeşilçam Güzeli Ahu Tuğba, Yeniden Hastaneye Kaldırıldı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Los Angeles kentinde yaşayan ve geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakımda tedavi gören Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba, taburcu olduktan sonra yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Los Angeles'ta Yaşayan Yeşilçam Güzeli Ahu Tuğba, Yeniden Hastaneye Kaldırıldı!
19 Haziran 2024 - 21:04

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Los Angeles kentinde yaşayan ve geçirdiği trafik kazası sonucu kaburgaları kırılan ve yoğun bakımda tedavi gören Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba, taburcu olduktan sonra yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Uzun zamandır Amerika'da kızıyla birlikte yaşayan Ahu Tuğba, trafik kazası sonrası ameliyat edilmiş ve bir süre yoğun bakımda tutulmuştu. 

Taburcu edilen ünlü sanatçı, evinde tedavi görmekte ve 15 gün sonra fizik tedaviye başlaması planlanıyordu. Ancak Ahu Tuğba, ilaçların ağır gelmesi nedeniyle yemek yiyemediğini ve mamayla beslendiğini belirterek, "Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır." açıklamasında bulunmuştu.

Ahu Tuğba, Miami'deki evinde yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının kızı Anjelik, annesinin durumunun ciddi olduğunu belirterek, sevenlerinden dua istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com