Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone 63 yaşında hayatını kaybetti

Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone, 63 yaşında kanser nedeniyle Michigan'da yaşamını yitirdi.

Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone 63 yaşında hayatını kaybetti
06 Ekim 2024 - 21:32

Christopher Ciccone, Michigan'da kanserden hayatını kaybetti. Temsilcisi, Christopher'ın “sevgi dolu” kocası Ray Thacker'ın yanında olduğunu belirtti.

Ölümü, Christopher'ın ve Madonna'nın üvey annesi Joan Clare Ciccone'nin kanserden vefatından iki haftadan kısa bir süre sonra gerçekleşti. Ayrıca, kardeşleri Şubat 2023'te Anthony Ciccone'yi kaybetmişti.

Christopher, sanatçı, iç dekoratör ve tasarımcı olarak tanınmıştı. Madonna'nın 1990'daki Blond Ambition Dünya Turu'nda sanat yönetmeni olarak görev yapmış, 1993'teki The Girlie Show'un tur yönetmenliğini üstlenmiştir. Ayrıca, 1990'larda Dolly Parton ve Tony Bennett için müzik videoları yönetmiştir.

Kardeşler, Christopher'ın 2008'de yazdığı ve New York Times'ın en çok satanlar listesine giren “Life With My Sister Madonna” adlı kitabında yaşadıkları anlaşmazlıkla dikkat çekmişti. Christopher, Madonna'nın 1991'de verdiği bir röportajda kendisini ifşa ettiğini öne sürdü. Ayrıca, Madonna'nın eski eşi Guy Ritchie'yi homofobik olmakla suçladı ve ilişkilerindeki dönüm noktasını, 1991'deki “Truth or Dare” belgeseli için annelerinin mezarına kamera getirmesi olarak tanımladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com