Manhattan'da Pitbull Dehşeti!

Amerika Birleşik Devletleri New York eyaleti Manhattan bölgesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir pizzacı çalışanı öfkeli bir müşterinin pitbull cinsi köpeği tarafından vahşice parçalandı. Mağduru darp eden köpeğin sahibi gözaltına alınırken pizzacı çalışanının durumu kritik.

Manhattan'da Pitbull Dehşeti!
22 Ağustos 2024 - 10:59 - Güncelleme: 22 Ağustos 2024 - 11:52

Flatiron pizza restoranının müdürüne göre, vahşi saldırı, New Jersey'nin Secaucus kentinden bir Ulusal Muhafız üyesi ve otel çalışanı olan Watson'ın saat 22.00 sularında pitbull cinsi köpeğiyle pizza restoranına girmesi ve restoranın yemek alanına oturmaya çalışmasının ardından gerçekleşti. 

Pizzacı çalışanı Zach El Sherief, Watson'a köpeğini getiremeyeceğini söylemeye çalıştı, bu da Watson'ı öfkelendirdi. Pizzacı müdürü Timmy Moha çarşamba günü verdiği bir röportajda, "Zach geri döndü ve 'Çok üzgünüm ama yasa böyle, yapabileceğim hiçbir şey yok.  Köpeğinizi yemek alanında bulunduramazsınız' söylediğini açıkladı ve Watson'a köpeğiyle birlikte oturabileceği açık hava bir masa teklif ettiğini ekledi.

Watson daha sonra El Sherief'i kasaya kadar takip ederken küfürler savurmaya ve onu yumruklamaya başladı. Zach'in yere yığılmasının ardından müşterinin köpeği onu ısırmaya başladı.

Mutfak çalışanlarından biri El Sherief'i çekip almaya çalıştı ancak köpek ona da saldırdı ve personel mutfağa gidip polisi aradı. El Sherief güçlükle ayağa kalkıp kapıya doğru yürümeye çalışsa da başarılı olamadı ve yere yığıldı. Öfkeli zanlı bu sefer çalışanı yerde yumruklamaya ve kafasına basmaya başladı. 

Saldırının ardından Watson tekrar restorana girdi, bir masaya oturdu ve polisleri beklemeye başladı. O sırada sürekli aynaya baktığı ve köpeğini sakinleştirmeye çalıştığı belirtildi.

Olaya müdahale eden NYPD'ye göre, 35 yaşındaki Tyshaun Watson cinayete teşebbüs ve saldırı suçlaması gözaltına alındı. 

Cuma günü mahkemeye çıkması beklenen Watson'ın, mahkeme belgelerine göre saldırı nedeniyle beş ila 25 yıl arasında hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com