Meloni'nin Gözlerini Devirdiği Anlar

Amerika Birleşik Devletleri Washigton DC'de devam eden NATO Zirvesi ilginç anlara sahne oldu. İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, geç kalan Biden'ı beklerken gözlerini devirip durdu. O anlar kameralara yansıdı.

Meloni'nin Gözlerini Devirdiği Anlar
12 Temmuz 2024 - 05:00

Fotoğraflarda gözlerini devirerek konuşan kişi İtalya Başbakanı Giorgia Meloni. Meloni perşembe sabahı kendisi ve diğer dünya liderlerinin, Başkan Biden ve İttifak'ın Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in "sonunda huzurlarına" gelip NATO Zirvesi'nin üçüncü gününü açmasını beklerken hayli sinirli görünüyordu.

Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb ile konuşan Meloni, ara ara tavana bakıp gözlerini şaşılaştırdıktan sonra, saatin 10:00 başlangıç ​​saatini geçtiğini göstermek için bileğine işaret etti. Konuşmayı dinleyen üçüncü kişi daha sonra telefonunu çıkarıp saate baktığında, kameraların kendisine odaklandığını fark eden Meloni tekrar gözlerini devirip kaşlarını çattı.

Liderlerin neyi görüştükleri belirsiz ancak bu cesur tepki, Financial Times muhabiri de dahil olmak üzere bazı izleyicilerin dikkatini çekti. Gazeteci, X'e gönderdiği mesajda Meloni'nin "göz devirme konusunda üst düzey bir performans" sergilediğini söyledi.

Biden ve Stoltenberg, Biden'ın zirve için Beyaz Saray'dan ayrılmasının ardından, etkinliğin başlamasının üzerinden yaklaşık 20 dakika geçmesinin ardından, sabah saat 10:40 civarında toplantı alanına gelebildiler.

DAHA ÖNCE DE GEÇ KALMIŞTI

81 yaşındaki başkanın Meloni'yi bu yaz bekletmesi ilk kez olmuyor . Geçtiğimiz ay İtalya'nın Puglia bölgesinde düzenlenen G7 zirvesine gelen son liderlerden biri olan Biden, etkinlik başlamadan önce kendisini sahnede karşıladığında ona garip bir şekilde selam vermişti. Meloni'nin, Biden'ı şaka yollu azarladığı iddia edildi: "Bir kadını böyle bekletmemelisin" dediği belirtilmişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com