Meltem Cumbul Yeni Dizisi İçin ABD'den Taşındı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York bölgesinde uzun süre yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Kanal D'nin merakla beklenen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı" için Kapadokya'ya taşındı.

Meltem Cumbul Yeni Dizisi İçin ABD'den Taşındı
21 Ağustos 2024 - 00:50 - Güncelleme: 21 Ağustos 2024 - 00:57

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York bölgesinde uzun süre yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Kanal D'nin merakla beklenen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı" için Kapadokya'ya taşındı. Cumbul, bu projede “Gönül” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Cumbul, Kapadokya'nın çocukluğunda büyük bir yeri olduğunu ve burada yaşamanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirtti. Cumbul, “Kapadokya, çocukluğumun geçtiği ve her zaman çok sevdiğim bir yer. Geçmişte bir sinema filmi çektiğim bu muazzam mekânlar, beni her zaman derinden etkiledi” dedi.

“Güzel Aşklar Diyarı”, Kapadokya'nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin etrafında gelişen gizemli ve entrika dolu bir öyküyü, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide Deniz adlı karakterin sürpriz gelişiyle ailenin dengeleri tamamen değişecek.

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği dizinin müzikleri de Kırmızıgül’e ait. Cumbul ve Halil Ergün gibi usta isimlerin yanı sıra, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi yetenekli oyuncular da projede yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com