Muğla'da Ödenen Milyonlarca TL'lik Hesaplardan, Masalsı Partilere: Magazinde Sıcak Gelişmeler!

Bu hafta magazin dünyasında ünlü isimler, birbirinden ilginç ve şaşırtıcı olaylarla gündeme geldi. Zendaya ve Roger Federer'in yeni reklam kampanyasından, Jeff Bezos'un Muğla'da ödediği milyonlarca TL değerindeki hesap ve çok daha fazlası haberimizde...

Muğla'da Ödenen Milyonlarca TL'lik Hesaplardan, Masalsı Partilere: Magazinde Sıcak Gelişmeler!
11 Temmuz 2024 - 20:54 - Güncelleme: 11 Temmuz 2024 - 21:54

Zendaya ve Roger Federer'den Eğlenceli Tenis Maçı

Ünlü aktris Zendaya ve tenis efsanesi Roger Federer, yeni On kampanyası için bir araya geldi. İkili, tenis kortunda yoğun bir "hava tenisi" maçı yaparak hayranlarını şaşırttı. Maçta, gerçek bir top yerine hayali bir topla oynayarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Zendaya, Challengers filmindeki tenis yıldızı rolüne gönderme yaparak Federer ile kıyasıya mücadele etti. Kampanyada kullanılan müzikler, Atticus Ross ve Trent Reznor'un Challengers film müziklerine benzer bir heyecan kattı.

Zendaya, On markasının yeni yüzü olarak dikkat çekerken, Federer de markanın girişimcisi olarak tenis esintili koleksiyonlarıyla öne çıkıyor. 

Jeff Bezos'un Muğla'da Ödediği Dudak Uçuklatan Hesap

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, nişanlısı Lauren Sanchez ile birlikte Muğla'da unutulmaz bir akşam geçirdi. Bezos, 500 milyon dolarlık lüks yatı "Koru" ile Bodrum'a demirledi ve tatilini Fethiye Göcek'in eşsiz koylarında sürdürdü.

Bezos ve Sanchez, yatlarında ağırladıkları yakın dostlarıyla birlikte önceki akşam Datça'daki D Maris içindeki Akdeniz ve Fransız mutfağından lezzetler sunan bir restoranda yemek yedi. Bezos'un gece sonunda ödediği hesap tam 100 bin euroyu, yani yaklaşık 3,5 milyon TL'yi buldu.

Cardi B'den Kızı Kulture İçin Masalsı Doğum Günü Partisi

Ünlü rap yıldızı Cardi B, kızı Kulture'un 6. doğum gününü unutulmaz kılmak için tüm ihtişamıyla sahneye çıktı. Eşi Offset ile birlikte, kızlarını özel jetle Paris'e götüren Cardi B, adeta bir peri masalını gerçeğe dönüştürdü.

Paris'teki lüks doğum günü partisinde Kulture, tül etekli ve uzun kuyruklu beyaz elbisesiyle prensesler gibi görünüyordu. Cardi B ise parlak pembe kombini ve gösterişli çizmeleriyle kızına eşlik ederek tüm gözleri üzerine çekti. İkili, zarif ve şık stilleriyle büyüledi.

Ailenin Paris macerası bununla sınırlı kalmadı. Seyahate 2 yaşındaki oğulları Wave ve Offset'in önceki evliliğinden olan 9 yaşındaki kızı Kalea da katıldı. Hep birlikte Disneyland Paris'i ziyaret eden aile, günün keyifli anlarını sosyal medyada paylaşarak hayranlarını sevindirdi.

Geçen yıl aralık ayında ayrılan çift, ayrıldıkları süre boyunca çeşitli vesilelerle bir araya gelmiş, mayıs ayında ise yeniden görüşmeye başlamıştı. 

80 milyon dolarlık servetiyle bilinen Cardi B, kızı için hiçbir masraftan kaçınmadı. Cardi B ve Offset'in bu unutulmaz doğum günü kutlaması, magazin dünyasında uzun süre konuşulacağa benziyor.


Matthew McConaughey’in Yüzünde Korkutan Şişlik!

Ünlü oyuncu Matthew McConaughey, son Instagram paylaşımıyla hayranlarını şaşırttı. 54 yaşındaki aktör, sağ gözünün tamamen şiş olduğunu gösteren bir selfie paylaştı.

Matthew McConaughey'in arı sokması yaşadığı şişlik hayranlarını endişelendirse de, oyuncu kendini iyi hissettiğini ve fotoğrafta kameralara gülümsediğini gösterdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com