New Jersey'de Ücretsiz Seyahat Haftası Başladı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde bir haftalık ücretsiz seyahat dönemi başladı!

New Jersey'de Ücretsiz Seyahat Haftası Başladı!
31 Ağustos 2024 - 00:24 - Güncelleme: 31 Ağustos 2024 - 00:31

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde bir haftalık ücretsiz seyahat dönemi başladı! 2 Eylül’e kadar geçerli olacak bu uygulama, tüm otobüsler, trenler, metrolar ve Access Link hizmetlerinde geçerli olacak. 

Yolcular, bu hafta boyunca bilet göstermek veya taratmak zorunda kalmayacak, fakat 2 Eylül itibari ile bilet uygulamasına geri dönülecek. 

Ücretsiz seyahatler, PATH ve PATCO trenleri ile Newark Liberty Uluslararası Havalimanı’ndaki AirTrain’i kapsamıyor. Bu hatlarda normal ücretler geçerli olacak.

Ağustos ayında aylık geçiş kartı satın almış olanlar için de güzel bir haber var: Eylül ayında alacakları aylık kartta %25 indirim yapılacak. İndirim, mobil uygulama ve bilet satış makineleri üzerinden uygulanacak.

New Jersey Valisi Phil Murphy, bu ücretsiz tatilin yaz boyunca yaşanan aksaklıkların bir telafisi ve kullanıcıların sadakatine teşekkür etmenin bir yolu olduğunu belirtti. Murphy, “New Jersey’lileri bu fırsatı değerlendirmeye teşvik ediyoruz ve kamu ulaşımına olan destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com