New York Sokaklarında Türk Kültürüne Aşık Romanyalı Liana ile Karşılaştık!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Sunnyside bölgesinde, ABDPOST temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli, Türk kültürüne hayran bir Romanyalı turistle karşılaştı. Turist, Türkiye’ye olan sevgisini ve Türk halkının sıcak misafirperverliğini içten bir şekilde dile getirdi.

New York Sokaklarında Türk Kültürüne Aşık Romanyalı Liana ile Karşılaştık!
20 Eylül 2024 - 15:57 - Güncelleme: 20 Eylül 2024 - 16:08

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Sunnyside bölgesinde, ABDPOST temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli, Türk kültürüne hayran bir Romanyalı turistle karşılaştı. Liana Keller Terziyan isimli turist, Türkiye’ye olan sevgisini ve Türk halkının sıcak misafirperverliğini içten bir şekilde dile getirdi.

Kendini tanıtan Liana, "Ben Romanyalıyım ve Antalya’ya dört kez, İstanbul’a da bir kez gittim. Napolyon’un dediği gibi, 'Eğer Avrupa bir ülke olsaydı, başkenti İstanbul olurdu.' İstanbul, bu gezegendeki en güzel şehirlerden biri," ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi 14 Kez Ziyaret Etmiş!

Türkiye’yi 14 kez ziyaret eden Romanyalı turist, Türk insanının sıcaklığını ve misafirperverliğini vurgulayarak "Türkiye’ye gelmeyi çok seviyorum. İnsanlar o kadar güzel ve içten ki, sizi evinizde hissettiriyorlar. Herkes mutlu, sizi karşılamaktan büyük mutluluk duyuyorlar. Bu, benim için çok özel," dedi.

Türk Dizilerini Yakından Takip Ediyor!

Liana Keller Terziyan, Türk dizilerine olan ilgisini de paylaştı: "Tüm Türk dizilerini Türkçe izliyorum hem de çevirisiz. Türkçe öğrenmeye başladım, böylece kültürünüzü daha iyi anlayabiliyorum. "

Sohbetin sonunda, sokakta tanıştığı insanlara selam vermekten duyacağı mutluluğu dile getiren Terziyan, "Eğer beni sokakta durdurup selam verirseniz çok mutlu olurum. Türkiye’de hissettiğim sıcaklık burada da devam ediyor," diyerek Türk insanına olan sevgisini bir kez daha belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com