New York Sosyetesini Dolandıran Anna Sorokin, Elektronik Kelepçe ile Ekranlara Dönüyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentindeki sosyeteleri dolandırarak büyük bir skandala imza atan Anna Sorokin, televizyon ekranlarına geri dönüyor. Hem de elektronik kelepçe ile!

New York Sosyetesini Dolandıran Anna Sorokin, Elektronik Kelepçe ile Ekranlara Dönüyor!
08 Eylül 2024 - 23:13 - Güncelleme: 08 Eylül 2024 - 23:24

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentindeki sosyeteleri dolandırarak büyük bir skandala imza atan Anna Sorokin, televizyon ekranlarına geri dönüyor! Anna Delvey takma adıyla tanınan Sorokin, Amerika’nın ünlü dans yarışması ‘Dancing With The Stars’da sahne alacak. Ancak bu kez performansını ayak bileğinde bir elektronik kelepçe ile sergileyecek.

Bankalardan Otellere.. Dolandırmadığı Yer Yok!

2019 yılında Alman milyoner kılığına girerek New York’un ünlü bankalarını, otellerini ve sosyal çevresini dolandıran Anna Sorokin, hapis cezası aldıktan sonra ev hapsinde tutuluyor. 

Sorokin, 2021’de serbest bırakılmasına rağmen, ev hapsi sürecinde sosyal medya erişimi kısıtlanmıştı. Ancak, 7 Ağustos 2024 tarihinde sosyal medya yasağı sona erdi ve Sorokin, Instagram’a geri döndü.

Ekranlara Kelepçe İle Dönüyor!

Sorokin’in ‘Dancing With The Stars’ın 33. sezonunda yer alacağı duyuruldu. Yarışmada profesyonel dansçı Ezra Sosa ile performans sergileyecek olan Sorokin, yasal kısıtlamalar nedeniyle bileğinde elektronik kelepçe taşıyacak. Bu durum, izleyiciler ve medya tarafından merakla takip ediliyor.

Anna Sorokin’in yarışmadaki performansı, 17 Eylül’de ABD’de ABC ve Disney+ ekranlarında prömiyeri yapılacak. 

Hapis cezasının ardından sosyal medyada 1,1 milyon takipçisi bulunan Sorokin’in bu yarışmadaki performansı, dikkatle izlenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com