New York'ta Bir Araç Manikür Salonuna Daldı: 4 Ölü 9 Yaralı Var!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Long Island bölgesinde bir araç, manikür salonuna daldı. Olay sonucunda dört kişi hayatını kaybederken dokuz kişi ise yaralandı.

New York'ta Bir Araç Manikür Salonuna Daldı: 4 Ölü 9 Yaralı Var!
30 Haziran 2024 - 01:29 - Güncelleme: 30 Haziran 2024 - 01:37

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Long Island bölgesinde bir araç Deer Park kasabasındaki bir manikür salonuna daldı. Olay sonucunda dört kişi hayatını kaybetti, dokuz kişi ise yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine yaklaşık 150 itfaiyeci, polis memuru ve acil sağlık görevlisi sevk edildi. Yetkililer, aracın nasıl kontrol dışına çıktığını ve salonun içine nasıl girdiğini araştırıyor. Polis sözcüsü, sürücünün sağlık durumunun stabil olduğunu ve olay yerinden alındıktan sonra hastaneye nakledildiğini açıkladı.

Hayatını kaybedenlerin tamamının salon çalışanları olduğu ifade edilirken, yaralanan dokuz kişinin ise çevredeki hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

Bölge sakinleri ve işletme sahipleri, olayın şokunu atlatmaya çalışırken, Deer Park kasabası yetkilileri ve emniyet birimleri, kaza nedenini belirlemek için titiz bir soruşturma başlattı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com