New York'ta 'NAF Balosu 2023: Kültürel Kutlama Gecesi' düzenlendi

Hollanda ve Amerika Birleşik Devletleri arasında etkili değişimleri teşvik eden Hollanda-Amerika Vakfı (NAF), New York'taki The Plaza Hotel'in ikonik mekanında NAF Ball 2023 müzayedesi düzenledi.

New York'ta 'NAF Balosu 2023: Kültürel Kutlama Gecesi' düzenlendi
19 Kasım 2023 - 14:03

Hollanda Prensesi Margriet ve Profesör Pieter van Vollenhoven'ın himayesinde, 17 Kasım 2023 Cuma günü düzenlenen NAF Ball 2023 Sessiz Müzayedesi, NAF'ın Hollanda ve Amerika Birleşik Devletleri arasında etkili değişimleri başlatma ve destekleme konusundaki kararlılığını ortaya koydu.

Geceye Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür’ün de olduğu çok sayıda davetli katılım sağladı. Vakfın girişimleri arasında prestijli Fulbright Bursları ve sanat, iş dünyası, kamu politikası ve tarihi koruma programları yer alıyor.

KARSU’DAN UNUTULMAZ PERFORMANS

Gerard Carelli Orkestrası ile başlayan gece, Karsu Dönmez'in Türkçe, Hollandaca ve İngilizce şarkılardan oluşan unutulmaz performansıyla devam etti. Corendon Airlines ve Corendon Curacao Hotels and Resort sponsorluğunda gerçekleşen gecede özel ödüller verildi.

CURAÇOA ADASINDA HOLLANDA AMBİYANSI

Corendon otellerine ev sahipliği yapan Curaçao Adası, Hollanda ambiyansı ile etkinliğe renk kattı. Corendon Turizm Grubu CEO'su ve NAF Balosu Başkanı Atilay Uslu, geceyle ilgili, “Seyahat etmeye ve insanlarla bağlantı kurmaya olan köklü tutkum karakterimin doğasında var. NAF gibi benim de odak noktam dostlukları ve iyi niyeti beslemektir. Amerika ve Hollanda arasındaki bağları güçlendirmenin yanı sıra Amerika ve Hollanda aromalı bir ada olan Curaçao arasındaki bağlara da odaklanıyorum” ifadelerini kullandı.
Corendon Curacao Genel Müdürü Biray Öğüt de geceye katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com