New York'ta Trend&Trade Türkiye Ekonomi ve Ticaret Zirvesi: 700'e yakın iş insanı katılacak

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Amerika Şubesi, Trend&Trade Türkiye Ekonomi ve Ticaret Zirvesi’nin ikincisini düzenliyor. New York Ticaret ve Sanayi Odası, New Jersey Ticaret ve Sanayi Odası, Afrika Ticaret ve Sanayi Odası, Kore Ticaret ve Sanayi Odası ve Paterson Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen Zirve, Türkevi'nde gerçekleştirilecek.

New York'ta Trend&Trade Türkiye Ekonomi ve Ticaret Zirvesi: 700'e yakın iş insanı katılacak
19 Kasım 2023 - 14:17

ASKON Amerika Şubesi, New York’ta Trend&Trade Türkiye Ekonomi ve Ticaret Zirvesi’nin ikincisini düzenliyor. ASKON öncülüğünde Türkevi’nde gerçekleştirilecek zirve, Türkiye ile ticari ilişkisi bulunan ve işlem hacmi açısından mevcut ilişkilerini artırmak isteyen çeşitli ticaret ve sanayi odalarının üst düzey katılımıyla gerçekleştirilecek. Ayrıca Zirve kapsamında, ASKON Amerika Şubesi üyelerinin ve Amerika’da iş yapan Türklerin entegrasyonunu daha da ileriye taşınması hedefleniyor.

KATKI VE BAŞARI ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Farklı eyaletlerden, sanayi ve ticaret Odaları, dernekler, meslek kuruluşları, girişimciler, Amerika'daki Diplomatik Misyon Temsilcileri ve medya kuruluşlarından 700'e yakın iş insanının bir araya geleceği Zirve’de Türk-Amerikan ticaretine ve ilişkilerine değer katanlara Katkı ve Başarı Ödülleri verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com