Oğlunu Araba Hırsızlarından Korumaya Çalışırken Öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri Ohio eyaleti Columbus şehrinde bir anne, küçük oğlunu araba hırsızlarından korumaya çalışırken öldürüldü.Olayla ilgili ikisi genç 3 kişi gözaltına alınırken bekar anne Alexa Stakely'nin başına gelenler ve hayatı herkesi derinden yaraladı.

Oğlunu Araba Hırsızlarından Korumaya Çalışırken Öldürüldü
26 Temmuz 2024 - 06:55

Talihsiz olay, bekar anne olan ve iki işte birden çalışan 29 yaşındaki Alexa Stakely'nin, ikinci işi olan garsonluktan mesaisi bitip ayrıldıktan sonra oğlunu bakıcının evinden alırken yaşandı.

Stakely oğlunu SUV aracına koydu ve aracı çalıştırdı, sonra bir şey unuttuğunu fark ederek bebek bakıcısının evine doğru koştu. 11 Temmuz'da yaşanan olayda araca geri dönen talihsiz anne SUV'un geri gitmeye başladığını gördü. Stakely aracın peşinden koştu. Araç daha sonra hızla genç anneye çarptı.

Columbus Polis Teşkilatı, Stakely'nin SUV aracını daha sonra bir apartman kompleksinde terk edilmiş halde buldu. Araç bulunduğunda 6 yaşındaki çocuk da arka koltukta uyuyordu. Polis, olay yerinden yaya olarak kaçtıkları iddia edilen şüphelileri aramaya başladı.

YENİ GELİŞME YAŞANDI

Polis, 25 Temmuz'da Stakely'nin ölümüyle bağlantılı olarak iki genci gözaltına aldı ve hiçbirinin adını vermedi.  Polis, ilk olarak bir gencin anne babasıyla birlikte polis merkezine teslim olduğunu ve dedektifler tarafından sorgulanmayı kabul ettiğini söyledi. 

Günün ilerleyen saatlerinde cinayete karıştığını iddia edilen ikinci bir genç daha tespit edildi. O da gelip teslim oldu. Gencin Stakely öldürüldüğünde orada bulunduğunu itiraf ettiği iddia edildi. Ayrıca polise olayda üçüncü bir kişinin de yer aldığını belirtti.

Bir polis sözcüsüne dayandırılan habere göre, ikinci gencin tutuklanmasından birkaç saat sonra polis, polis merkezine gelip olaya karıştığını itiraf eden 19 yaşındaki Gerald Dowling de gözaltına aldı. Şimdi ikisi genç 3 kişi cinayetle suçlanıyor.

FARK YARATTI

Stakely, öldüğü sırada Ohio'daki Canal Winchester okul bölgesinde konuşma patoloğu olarak da çalışıyordu. Canal Winchester Okul Bölgesi acı olayın ardından bir Facebook gönderi paylaştı. Gönderide şu ifadelere yer verildi:

"Alexa çocuklara ve konuşma-dil terapisine tutkuyla bağlıydı.Akıllı ve şefkatliydi ve çocukların iletişim kurma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı çok fazla önemsiyordu. Oğluna inanılmaz derecede bağlı harika bir anneydi. Stakely, birlikte çalıştığı öğrencilerin ve ailelerin hayatlarında fark yarattı ve topluluğumuzda birçok kişi tarafından özlenecek."

Stakely'nin oğlu için para toplamak amacıyla başlatılan GoFundMe kampanyasıyla 90.000 dolardan fazla para toplandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com