Ohio'da Korkutan Patlama: 1 Ölü 7 Yaralı Var!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde bulunan Youngstown şehrinin merkezindeki bir binada şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.

Ohio'da Korkutan Patlama: 1 Ölü 7 Yaralı Var!
30 Mayıs 2024 - 00:56 - Güncelleme: 30 Mayıs 2024 - 01:21

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde bulunan Youngstown şehrinin merkezindeki bir binada şiddetli bir patlama meydana geldi. Giriş katında bir bankanın bulunduğu binadaki patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, patlamanın ardından binadan yoğun duman yükseldiği görüldü. Youngstown İtfaiye Şefi Barry Finley, patlamada bir banka çalışanının hayatını kaybettiğini ve 7 kişinin yaralandığını açıkladı. Finley, patlamanın zemin katın çökmesine neden olduğunu ve ekiplerin gaz sızıntısı olup olmadığını belirlemek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Patlama sonrasında bina boşaltılırken, çevredeki sokaklar trafiğe kapatıldı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve vatandaşların bölgeden uzak durmaları gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com