Ölü Amcasına Kredi Çekmeye Çalıştı

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz insanları suça teşvik etmeye devam ediyor. Brezilyalı bir kadın, amcasının cesediyle bankaya gelip ölmüş adamı kredisine kefil yapmaya çalıştı.

Ölü Amcasına Kredi Çekmeye Çalıştı
18 Ağustos 2024 - 09:26 - Güncelleme: 18 Ağustos 2024 - 10:26

Brezilyalı bir kadın, amcasının cesedini bir banka şubesine tekerlekli sandalye ile getirip, çekeceği krediye kefil yapmaya çalıştı.  

42 yaşındaki Erika de Souza Vieira Nunes, Rio de Janeiro'nun Bangu semtindeki bir banka şubesine 68 yaşındaki Roberto Braga'nın cansız bedenini getirdi. Güvenlik kamerasına takılan şoke edici görüntülerde, kadının tekerlekli sandalyedeki ölü adamın yanında veznede durduğu ve kendisine 7000 real (2080 $) tutarında kredi çekmesine olanak sağlayacak finansal belgeleri imzalamasını istediği görülüyor.

Nunes, "Amca, dinliyor musun? İmzalaman gerekiyor" diyerek ölmüş adamın parmaklarının arasına kalem sıkıştırmaya çalışıyor. 

Endişeli bir banka çalışanı, Nunes'a "İyi görünmüyor. Çok solgun" deyince kadın, "O öyle biri. Hiç konuşmaz" diye cevap veriyor.

Durumdan şüphelenen çalışan, ambulans çağırınca adamın çoktan ölmüş olduğu ortaya çıktı. Sağlık görevlileri Braga'nın bankaya götürülmeden önce hayatını kaybettiğini doğruladı ve polis Nunes'u tutukladı.

Rio de Janeiro polis şefi Fábio Luis Souza, TV Globo'ya verdiği demeçte, "Ona krediyi imzalaması için numara yapmaya çalıştı. Adam zaten bankaya ölü olarak girdi. 22 yıllık hayatımda böyle bir olay görmedim" dedi.

Nunes, dolandırıcılık yoluyla hırsızlık, zimmete para geçirme ve ceset istismarı suçlamalarıyla karşı karşıya kalabilir. Polis ayrıca kadını ölen amcasının yanına bırakan yolculuk paylaşım uygulaması sürücüsünü de aradıklarını söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com