Ölüm Bile Ayıramadı

Amerika Birleşik Devletleri New York eyaleti Granby kasabasında, iki kızkardeş aynı kazada yaşamını yitirirken acılı babaları kazayı bakın nasıl öğrendi.

Ölüm Bile Ayıramadı
06 Ağustos 2024 - 07:07 - Güncelleme: 06 Ağustos 2024 - 07:34

Cayuga İlçe Şerif Ofisi'nden yapılan basın açıklamasına göre, 19 yaşındaki Hailey Trumble ve 17 yaşındaki Shelby Trumble kardeşlerin kullandığı Chevy Cobalt marka bir araç bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı ve karşı şeritte bir araca çarptı. Hem Hailey hem de Shelby Trumble olay yerinde hayatını kaybederken, diğer sürücü ağır yaralı bir şekilde Syracuse Üniversitesi Hastanesi'ne nakledildi.

UYGULAMADAN BULDU

Kazada acı bir detay da yürekleri dağladı. Syracuse.com'un haberine göre kız kardeşlerin babası Brian Trumble, kızlarının Rochester'daki eğlence parkından eve dönmemesi üzerine kaza günü onlara birkaç kez mesaj attı. Mesajlara cevap alamayan Brian Trumble, Find My Friends uygulamasını kullanarak telefonları aracılığıyla nerede olduklarını takip etti ve arabasına binip bulundukları yere gitti. Orada yolları kesen polisi gördü ve korkunç manzarayla karşılaştı. 

FingerLakes1.com'un haberine göre, ikisi de Granby kasabasından olan Hailey ve Shelby sırasıyla 2023 ve 2024'te liseden mezun oldu.

Hannibal Merkez Okul Bölgesi, kuruluşla paylaştığı bildiride şunları yazdı: "Bu, öğrencilerimiz, öğretim görevlilerimiz ve meslektaşlarımız için inanılmaz derecede üzücü bir gün ve tüm topluluk için muazzam bir kayıp." 

MASRAFLAR İÇİN PARA TOPLANDI

Kız kardeşlerin aileleri adına cenaze masraflarını karşılamak için bir GoFundMe oluşturuldu ve yayın tarihi itibarıyla 29.000 dolardan fazla para toplandı.

Syracuse.com'un haberine göre, iki kardeş için 10 Ağustos Cumartesi günü bir cenaze töreni planlanıyor.

Kazanın nedeni henüz bilinmiyor ve polis soruşturmanın aktif ve devam ettiğini söyledi. Bilgisi olan herkesin 315-253-1132'yi aramasını istediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com