Ölümünden sonra buzdolabından çıkan 84 yıllık bisküvi şoke etti!

Virginia eyaletinde 90 yaşında hayatını kaybeden bir kadının buzdolabından 1940 yılına ait bisküvi çıkması, aile içinde merak uyandırdı. Torun Andy Wiseman, büyükannesinin bu bisküviyi neden sakladığını anlamadıklarını belirtti.

Ölümünden sonra buzdolabından çıkan 84 yıllık bisküvi şoke etti!
13 Ekim 2024 - 17:30

Geçtiğimiz ay ABD'nin Virginia eyaletinde 90 yaşında hayatını kaybeden bir kadının buzdolabından çıkan 84 yıllık bisküvi, görenleri şoke etti. Kadının torunu Andy Wiseman, büyükannesinin 2 Eylül'de vefat ettiğini ve bisküviyi evde temizlik yapan annesinin bulduğunu aktardı.

İÇİNDEN NOT ÇIKTI

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Wiseman bisküvinin fotoğrafını Reddit’te paylaşınca, bisküvinin kimin yaptığı ve neden 84 yıl boyunca saklandığı merak konusu oldu. Bisküvinin tutulduğu poşetin içindeki notta, "Blankenship evinde Ağustos 1940'ta Dara L Chambers tarafından yapılan bisküvi" yazıyordu. Wiseman, notun üzerine büyükannesinin kız kardeşi Sally ile konuştuklarını ve bunun, büyükannesinin erkek kardeşi Harold’ın ilk eşinin ailesine ait bisküvi olduğunu anladıklarını belirtti. Sally, Chambers’ın ölümüne dair 1940 yılına ait bir gazete kupürü de buldu.

BİSKÜVİYİ NEDEN SAKLADI?

Wiseman, büyükannesinin bu bisküviyi neden bu kadar uzun süre buzdolabında sakladığını veya bisküvinin nasıl eline geçtiğini anlayamadıklarını ifade etti. "Büyükannem bir şeyler biriktiren biri değildi," diyen Wiseman, büyük dayısı Harold'ın uzun bir süre bisküviyi sakladığını, onun ölümünün ardından büyükannesinin bunu alarak buzdolabına koymuş olabileceğini düşündüğünü söyledi. 

Bu ilginç olay, ailenin geçmişine dair merak edilen birçok soruyu da gündeme getirmiş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com