Oyun Arkadaşından İntikam Almak İçin 17 Saat Uçtu!

Amerika Birleşik Devletleri'nde sanal dünyada başlayan bir oyun tartışması,gerçek dünyada korkunç bir şiddet olayına dönüştü. Arkadaşına sinirlenen bir genç, Florida'ya 17 saatlik uçuş gerçekleştirerek oyun arkadaşına çekiçle saldırdı.

Oyun Arkadaşından İntikam Almak İçin 17 Saat Uçtu!
03 Temmuz 2024 - 19:30 - Güncelleme: 03 Temmuz 2024 - 19:45

Amerika Birleşik Devletleri'nde sanal dünyada başlayan bir oyun tartışması,gerçek dünyada korkunç bir şiddet olayına dönüştü. Edward Kang adlı 20 yaşındaki genç, Ortaçağ temalı MMORPG oyunu ArcheAge'de tanıştığı ve daha önce hiç yüz yüze görüşmediği arkadaşıyla büyüyen bir anlaşmazlık sonrasında Florida'ya 17 saatlik bir uçuş yaparak gitmişti. Erken saatlerde arkadaşının evine varan Kang, bilgisayar başında olmadığı bir anı kollayarak çekiçle saldırdı ve ciddi yaralanmasına neden oldu.

Olay, evde bulunanların yardım çığlıkları ve birinin polisi aramasıyla son buldu. Kang, olay yerinden kaçmaya çalışırken Florida polisi tarafından yakalandı. Şu anda ikinci derece cinayete teşebbüs, haneye tecavüz ve silahlı soygun suçlamalarıyla karşı karşıya.

Bu olay, sanal dünyanın gerçek hayatı nasıl etkileyebileceğini ve çevrimiçi tartışmaların fiziksel şiddete nasıl dönüşebileceğini gösteren üzücü bir örnek oldu. ArcheAge oyununun kapatılmasıyla birlikte, olayın ardından da toplumsal yansımaları ve güvenlik konuları tartışılmaya başlandı."

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com