Paris Hilton 16 Yaşında Uğradığı İstismarı İşte Böyle Anlattı: Çırılçıplak Soyulup Hücreye Hapsedilmiş!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Temsilciler Meclisi'nde düzenlenen oturuma katılan dünyaca ünlü isim Paris Hilton'dan gündeme bomba gibi düşecek bir itiraf geldi. 16 yaşındayken kaldığı yatılı tesiste kendisine zorla ilaç verildiğini söyleyen Paris Hilton, uğradığı cinsel istismarı işte böyle anlattı.

Paris Hilton 16 Yaşında Uğradığı İstismarı İşte Böyle Anlattı: Çırılçıplak Soyulup Hücreye Hapsedilmiş!
28 Haziran 2024 - 15:27 - Güncelleme: 28 Haziran 2024 - 15:41

Amerika Birleşik Devletleri’nin Temsilciler Meclisi'nde düzenlenen oturuma katılan dünyaca ünlü isim Paris Hilton, "Çocuk Refahının Güçlendirilmesi ve Amerika'nın Çocuklarının Korunması" konulu oturumda gençken yaşadığı dehşet verici deneyimleri açıkladı. Hilton, 16 yaşındayken gittiği yatılı tesiste uğradığı istismarı anlatarak, çocukların sesi olma misyonuyla oturuma katıldığını vurguladı.

"Çocukları Korumak İçin Sesimi Yükseltiyorum"

Hilton, duygusal bir konuşma yaparak yatılı tesiste yaşadığı travmatik olayları detaylandırdı. Kendi deneyimlerinden yola çıkarak, çocuk refahının güçlendirilmesi ve istismarın önlenmesi için daha sıkı önlemler alınması gerektiğini savundu. Hilton, "Çocukların bu tür acıları yaşamaması için sesimi yükseltiyorum. Hiçbir çocuk benim yaşadıklarımı yaşamamalı" dedi.

Detaylar Kan Donduruyor!

O yıllarda kendini bir anda partilerin ve şöhretin içinde bulan, Hilton ailesinin değerli kızı Paris karıştığı skandallar ve videosunun yayılmasının ardından henüz 16 yaşındayken yatılı bir tedavi merkezine yollanmıştı.

Ünlü model 16 yaşında kapatıldığı bu tedavi merkezinde kendisine zorla ilaç verildiğini ve personel tarafından cinsel istismara uğradığını itiraf etti.

Ailesi tarafından zorla kapatıldığı bu merkezde yaşadığı kan donduran olayları anlatan Hilton çocukların bu tür merkezlere gönderilmemesi için önlem alınması gerektiğini söyledi. Şiddetli baskı gördüğünü, koridorlarda sürüklendiğini hatta çırılçıplak soyularak hücreye hapsedildiğini söyleyen Paris Hilton, o zamanlar ailesinin de manipüle edildiğini belirtti.

Ünlü model 'Eğer sistem içerisindeki bir çocuksanız sözlerimi duyun; Seni görüyorum, sana inanıyorum, neler yaşadığını biliyorum ve senden vazgeçmiyorum. Siz önemlisiniz, geleceğiniz önemli, güvende olmak ve desteklenmek için her fırsatı hak ediyorsunuz' ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Paris Hilton'un konuşması, toplumun her kesiminde büyük yankı uyandırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com