Pentagon'un UFO şefi görevi bıraktı: Yapacağım her şeyi yaptım

Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı, UFO'ları araştıran ofisin başındaki Dr. Sean Kirkpatrick’in görevinden ayrılacağını açıkladı. Emekliye ayrılacak olan Kirkpatrick, “Yapacağımı söylediğim her şeyi gerçekleştirdim” diye konuştu.

Pentagon'un UFO şefi görevi bıraktı: Yapacağım her şeyi yaptım
10 Kasım 2023 - 18:23

All-Domain Anomaly Resolution Office (AARO) Direktörü Dr. Sean Kirkpatrick, bakanlık ve ABD İstihbarat Topluluğu'ndaki 27 yıllık kariyerini Aralık ayında sonlandıracağını açıkladı.

Göreve gelmesinden 18 ay sonra emeklilik kararını açıklayan Kirkpatrick, “Yapacağımı söylediğim her şeyi gerçekleştirdim” ifadelerini kullandı.

VEKALETEN TİM PHİLLİPS ATANDI

Savunma Bakanlığı, yerine daimi bir atama yapılana kadar Kirkpatrick’ten boşalan koltuğa AARO'nun Müdür Yardımcısı Tim Phillips'in bakacağını açıkladı.

TANIMLANAMAYAN OLAYLARA İLGİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Kirkpatrick, görev süresi boyunca UFO'lara ya da hükümetin Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) olarak adlandırdığı vakalara olan ilgisi nedeniyle kamuoyunun ve kongrenin ilgisini çekmişti.

Biden hükümeti, Kirkpatrick’in başın AARO ofisini, Temmuz 2022’de kurmuştu. AARO, askeri pilotlardan UAP'ye ilişkin tekrarlanan raporları incelemek üzere kurdu. Ayrıca AARO, ordunun Çin gözetleme balonlarını tespit etmesine de yardım etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com